1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da imamı duygulandıran not: 400 TL bıraktılar
Erzurum'da imamı duygulandıran not: 400 TL bıraktılar

Erzurum'da imamı duygulandıran not: 400 TL bıraktılar

Erzurum’da camide namazını eda eden iki kişi, camiinin temizliğine hayran kaldıkları için camii imamına not yazarak teşekkür etti.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum'un Narman İlçesi'ne bağlı Çimenler Mahallesi Camii'nde akşam namazını eda eden iki kişi, cami imamı için duygu dolu bir teşekkür notu bıraktı. Cami ve lavaboların temizliğinden memnun kalan, İmam Hatip Ömer İpek'e minnettarlıklarını ifade etmek için bir değil ve para bıraktılar.

"Allah sizin gibilerin sayısını artırın"

Vatandaşların rafta duran sarığa dayalı bıraktıkları notta şu ifadeler yer aldı: "Selamün Aleyküm değerli Hocam, akşam namazı için mola verdik. Camınızın ve abdesthanelerinizin temizliğine hayran kaldı. Sizleri ve sizin gibi din görevlilerini tebrik ediyoruz. Küçük bir emanet bırakıyoruz. WC'ler için sıvı sabunlayabilirsiniz. Allah sizin gibilerin sayısını artırın. Allah'a emanet ol. İki Müslüman."

"Cemaatimizin başımızın üstünde yeri var"

Çimenli Mahallesi Camii İmam Hatibi Ömer İpek, "Akşam Namazını kıldık eve gittim yatsı namazı için tekrar camiye geldim ezan okudum sarığımı ve cübbemi giymek için dolabımı açtığımda bir zarf gördüm üzerine hocamızın dikkatine yazılıydı. Zarfı açınca içerisinde bir not ve 400 TL para vardı. Bizler bu görevi başta Allah için yapmalıyız. Camimize gelen cemaatimizin başımızın üstünde yeri var" diye konuştu.

Ayşe Nur ERDOĞDU Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.