1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da kıyasıya mücadele sürüyor
Erzurum'da kıyasıya mücadele sürüyor

Erzurum'da kıyasıya mücadele sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde tüm hızıyla sürüyor. Erzurum ile İzmir Karması 1-1 bitti. Abdulhamit Macit’in golü Teknik Patron Yunus Emre Öztürk’ün ekibine yetmedi.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Futbol Federasyonu ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birincilliği Turnuvası tüm hızıyla sürüyor.

Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde başlayan  Organizasyon Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Van bölge karmalarının katılımıyla yapılıyor.

Erzurum, İzmir ile 1-1 berabere kaldı

Teknik Patron Yunus Emre Öztürk, yardımcıları Suat Akgün, Yunus Aydın ve Yasin Yıldırım yönetimindeki Erzurum Karması ikinci müsabakasında İzmir karmasıyla karşılaştı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maç kıran kırana geçerken. Erzurum Karması, İzmir Karmasıyla yenişemedi. 1-1 biten maç sonunda Erzurum temsilcisinin gruptan çıkma şansı kalmadı. Dadaşların golünü Palandöken Belediyespor’un golcüsü Abdulhamit Macit attı.

6 maçta 18 gol atıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçlarda önceki gün altı karşılaşma oynandı. 6 maçta fileler 18  kez havalandı.  Erzurum ile İzmir 1-1 berabere kalırken, Sakarya-Antalya maçı da 2-2 bitti. Grupta İstanbul Bölgesi Karması Malatya’yı 3-2 mağlup etti. Van-Trabzon karmasını maçını Trabzon 2-0  kazandı. Kayseri ise Ankara Karmasını 2-0 mağlup etti. Diyarbakır, Adana Karması karşısında 2-1 galip geldi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçları ASKF Başkanı Selahattin Codur, TFF Bölge Müdürü Metin Codur, TFF Temsilcisi Fahreddin Selçuk, TFF Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu ile çok sayıda futbol adamı ile futbolsever izledi. 26 Mayıs'a kadar sürecek olan turnuva 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanıyor.

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.