1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Kongre kazandı
Erzurum'da Kongre kazandı

Erzurum'da Kongre kazandı

Kamp çalışmaları kapsamında TFF Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor, Erzurum Kongresi’nin 105.yıl dönümü sebebiyle yapılan hazırlık maçında Erzurumspor FK’yı 1-0 mağlup etti.

A+A-

Gazete Güncel- Yeni sezona Erzurum’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde hazırlanan EMS Yapı Sivasspor kamptaki üçüncü hazırlık maçında Erzurumspor FK ile karşılaştı.

Her iki takım oyuncuları sahaya “İşgalden cumhuriyete giden yol, Erzurum Kongresinin 105. Yıl dönümü kutlu olsun” yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşmayı hakem Furkan Aksuoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Ömer Lütfü Aydın ve Kadir Beyaz yaptı. Dördüncü hakem olarak Melih Kurt görev aldı.

Erzurum Yüksek İrtifa Merkezi 7 nolu sahada oynanan ve ilk yarısı 0-0 sona eren mücadeleden Sivas ekibi 1-0 galip ayrıldı.

Teknik Direktör Bülent Uygun maça Dorde Nikolic, Alaaddin Okumuş, Uros Radakovic, İsmael, Uğur Çiftçi, Özkan Yiğiter, Charis Charisis, Alex Pritchard, Emrah Başsan, Azizbek Turgunboev ve Bekir Turaç Böke 11’iyle başladı.

Sivas ekibinin golünü 56. dakikada Azizbek Turgunboev kaydetti.

Son derece centilmence geçen ve Erzurum takımının son dakikalarda alt yapından oyuncular ile oynadığı maçta başka gol olmayınca müsabaka Sivasspor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Sekmen de izledi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen de hazırlık maçını kenardan izledi. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile maçı takip eden Sekmen, Yüksek İrtifa sahalarının durumu hakkında Spor Şube Müdürü Muzaffer Şahin’den de bilgi aldı. Bu özel maçta çok sayıda Erzurumspor FK taraftarı da tribünlerde yerini aldı. Maçı tel örgüler ardında izleyenlerin genelde minik taraftar olması dikkatlerden kaçmadı..

Haber-  Ali KAYA/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.