1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Erzurum'da müzikal keyfi
Erzurum'da müzikal keyfi

Erzurum'da müzikal keyfi

Bram Stoker’ın klasik eseri Dracula’nın görkemli hikayesini birbirinden ilginç performanslarla sahneye taşıyan’ Dracula’ müzikali 13 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Necip Fazıl Kısakürek Merkezi’nde Erzurumlularla buluşacak.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye’nin pek çok şehrinde gösterime giren ve Erzurum’da da 13 Kasım’da sahnelenecek olan ‘Dracula Müzikali’ 13 Kasım’da Erzurum’da sahnelenecek.

2 perdeden oluşan müzikalde Bram Stoker’ın klasik eseri Dracula sahne sanatlarıyla bir araya geliyor. Sahne görselleri ve kostümleriyle adeta büyüleneceğiniz, aşk, gizem ve korkuyu her anında hissedeceğiniz ve müziklerini ilk defa dinleyeceğiniz, bu görkemli müzikal Türkiye turnesinin ardından prodüksiyonu ile Erzurum’da seyirci karşısına çıkıyor.

Bram Stoker’ın klasik eseri ‘Dracula Müzikali’ 13 Kasım Çarşamba  günü saat 20.00’da Necip Fazıl Kısakürek Merkezi’nde Erzurum seyircisine seyri yüksek anlar sunacak. Kendinizi son ana kadar adeta müzikalin bir parçası gibi hissedeceksiniz etkinliğin biletlerine ise online olarak erişim sağlamak mümkün olup, biletler 400 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

Müzikal hakkında

Yeni bir kan bulmak ve ölümsüzlerin lanetini yaymak için Transilvanya’dan İngiltere’ye gitmeye çalışan Dracula’nın hikâyesidir. Yazarın deyimiyle ‘Ölü Olmayan’ hayatını yeniden canlandıran ortaçağ asilzadesi Dracula’nın Mina’ya olan aşkıyla yeni soylu bir yaşam kurmak ve bir hipnoz sonucu kendi sonunu hazırlayan kaderinin planı, iyilikle kötülüğün amansız savaşıdır.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.