1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Play-Off şöleni
Erzurum'da Play-Off şöleni

Erzurum'da Play-Off şöleni

Üç Temmuz Stadı’nda düzenlenen ve adeta şenlik havasında geçen U13 yaş grubu futbol şöleninde Play-Off’a kalan takımlar belli oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta Erzurum U13 Yaş Ligi  Play-Off Grubuna kalan takımlar belli oldu.  Üç Temmuz Stadı’nda oynanan ve şenlik havasında geçen maçlara toplam 17 takım katıldı. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından A ve B Grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile Play-Off’ta karşı karşıya gelecekler.

A Grubunda Erzurumspor ile Yakutiye Belediyespor, B Grubunda ise Palandökenspor ile Harbişspor Play-Off Grubuna kalmayı başardılar.

İlk maçlar oynandı

A Grubunu birinci bitiren Antrenör Fatih Kula yönetimindeki Erzurumspor ile B Grubunu ikinci bitiren Murat Alemdaroğlu nezaretindeki Harbişspor ilk maçta karşı karşıya gelirken, B Grubunun birincisi Murat Türk yönetimindeki Palandöken Spor ile A grubunun ikincisi Kurtulay Öksüz, Sadrettin Deniz, Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe idaresindeki Yakutiye  Belediyespor ise ikinci mücadelede kozlarını paylaştı. Takımlar Play-Off finali için kozlarını paylaştı.

Karakoca: Tam bir futbol şöleni yaşıyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca yaptığı açıklamada dün başlayan ve cumartesi gününe kadar sürecek olan 13 -12 - 11 yaş grubu play-off müsabakalarına tüm sporseverleri beklediklerini ifade ederek,  üç ayrı  yaş grubunda 47 takımın katılım sağladığı söyledi. Deneyimli futbol adamı, “Bu görsel şölene herkesi davet ediyoruz” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.