1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da servis aracının çarptığı 6 yaşındaki Emre, Ankara'ya sevk edildi
Erzurum'da servis aracının çarptığı 6 yaşındaki Emre, Ankara'ya sevk edildi

Erzurum'da servis aracının çarptığı 6 yaşındaki Emre, Ankara'ya sevk edildi

Erzurum’un Palandöken ilçesinde evinin önünde okul servis aracının çarpması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki Emre Kara, göz ve beyin ameliyatı için Ankara’ya sevk edildi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum'da okul servisinin altında kalarak ağır şekilde yaralanan ve Erzurum Şehir Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veren Emre Kara, Ankara Bilkent Hastanesi'ne sevk edildi. Erzurum'da 24 Eylül 2024 tarihinde okul dönüşü evinin önünde indiği servis aracının altında kalarak feci halde ezilen Emre Kara (6), Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılmış ve burada yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Burada tedavisi devam eden ve dün itibariyle görme noktasında ciddi sorunlar yaşamaya başlayınca Ankara Bilkent Hastanesi'ne sevki yapıldı.

"KARDEŞİMİN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR"

Kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Emre Kara'nın ağabeyi Fatih Kara, "Kardeşim hala yoğun bakımda, beyin ve göz ameliyatı için Ankara'ya gidiyor. Ameliyatları burada yapamayacaklarmış, oraya gitmesi gerekiyor." dedi. Kardeşinin ağrılarından dolayı sürekli ağladığını anlatan Kara, şunları kaydetti:

"Servis ters yönden geliyor, kardeşim ön koltukta otururken indiğinde şoför beklemeden aracı hareket ettiriyor. Kardeşim kaçmak isterken servis önce kolunun ardından vücudunun üzerinden geçiyor. Şoför, kardeşimi kucaklayarak balkonun altına bırakıyor. Çevredeki inşaatçıları görüyor sonra babamı arayıp 'balkondan düştü' diyor. Bugün ameliyat için Ankara'ya gidiyor. Kardeşimin durumu ciddiyetini koruyor ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor."

Ayşe Nur ERDOĞDU Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.