1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da silahlı saldırı! Baba öldü kızı yaralı
Erzurum'da silahlı saldırı! Baba öldü kızı yaralı

Erzurum'da silahlı saldırı! Baba öldü kızı yaralı

Erzurum’un Karaçoban ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle süren husumet kanlı bitti. Silahlı saldırıya uğrayan baba F.Y. (46) hayatını kaybederken, kızı Ş.E.Y. (18) ise yaralı kurtuldu.

A+A-

Gazete Güncel- Olay Erzurum’un Karaçoban ilçesi Gündüz Mahallesi’nde sabah saat 07.30 sıralarında gerçekleşti. Baba F.Y. ve kızı Ş.E.Y. evlerinin bahçesinde bulundukları sırada husumetlileri baba oğul M.S.Y. (59) ile Ö.Y. (23) adlı iki erkek şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle geçmişe dayalı husumet bulunan tarafların inadı kanlı bitti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba kız ilk müdahalenin ardından Karaçoban Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Baba F.Y. hastanede hayatını kaybederken kızı Ş.E.Y. ise Erzurum Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Talihsiz kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Baba oğul dere yatağında bulundu

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren M.S.Y. ve Ö.Y. isimli şahıslar ise olay yerine geldikleri aracı bırakarak kaçtı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin arama çalışmaları ise anında sonuç verdi. Arazideki dere yatağı içerisinde saklanan baba oğul kıskıvrak yakalandı. Şahısların olayda kullandığı 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ile bu tabancaya ait 40 fişeğe el konuldu.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla, gözaltına alınan şahısların işlemleri sürüyor.

Manolya BULUT-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.