1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da toplu sünnet
Erzurum'da toplu sünnet

Erzurum'da toplu sünnet

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü 2. Beyazıt Vakfı vakfiyesiyle 150 çocuğu sünnet ettirdi. Törende sünnet olan çocuklara altın ve bisiklet hediye edildi.

A+A-

Gazete Güncel- Vakıflar Bölge Müdürlüğü 2. Beyazıt Vakfı vakfiyesiyle çocuklara toplu sünnet töreni gerçekleştirdi. Törende sünnet olan çocuklara bisiklet hediye edildi ve Erzurum Kuyumcular Derneği tarafından çeyrek altın takıldı. Törene Vali Vekili Mustafa Berk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Aykut, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Çifte Minareli Medrese önünde bir araya gelen çocuklar ile aileleri motosikletli yunus timleri gözetiminde Türk bayrakları ve balonlarla süslenmiş büyükşehir belediyesi ve off-road araçlarıyla şehir turu yapıp tekrar medrese önüne geldi.

Törende Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu bir konuşma yaptı.

170 çocuğu Sağlık Bakanlığı genelgesinde yer alan şartlara uygun olarak hastane ortamında peyderpey sünnet ettirdiklerini vurgulayan Uslu, “Ben bu bağlamda kıymetli destekleri için Erzurum Büyükşehir Belediyemize, Sağlık Müdürlüğümüze, Erzurum Şehir Hastanesi'ne çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Düğünümüz elbette ki hediyesiz olmazdı. Kıymetli hediyeleri için Erzurum Kuyumcular Odası Derneğine her çocuğumuza birer altın lütfettiler. Huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkür de ekip arkadaşlarım bu düğünü sahiplendiler. Bizim düğünümüz dediler. Görev, sorumluluk ya da ihtisas alanı gözetmeksizin her birisi taşın altına elini soktu. Bu bizim düğünümüz deyip hep birlikte buradayız ve düğünümüzü icra ettik. Huzurlarınızda ekip arkadaşlarımın da hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Düğünümüz yemeksiz de olsa inşallah hediye takdiminden sonra bin 500 kişilik kavurma pilav ikramını değerli konuklarımızla paylaşacağız.

Törende Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösteri yaptı ve bar oynandı. Tören sonunda vatandaşlara yemek dağıtıldı.

Ali Kaya/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.