1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da UFO'lar tarih oldu
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu

Erzurum'da UFO'lar tarih oldu

Yedek kulübeleri başta olmak üzere stadın önemli bir bölümünde öteden beri ufolar ile gerçekleşen ısınma sisteminde değişikliğe gidildi, yerlerine modern fanlı ısıtıcılar monte ediliyor.

A+A-

Gazete Güncel- Havaların giderek soğuması üzerine Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de kış tedbirlerini almaya başladı. Cuma günü akşam saat 20.00’de oynanacak olan Erzurumspor FK- Esenler Erokspor karşılaşması öncesinde maçın oynanacağı Kazım Karabekir stadyumunda ısınma sorununa yeni çözüm getirildi. Bu sezon soğuk günlere denk gelen maçlar sebebiyle Kazım Karabekir Stadyumundaki elektrikle çalışan ayaklı ufolar kaldırılıyor yerine modern fanlı ısıtıcılar konuluyor. Başta yedek kulübeleri olmak üzere tribünlerde uzunca bir süreden beridir soğuk havalarda ısınma amacıyla konulan UFO’lar, artık ihtiyaca cevap veremiyordu.

Soğuk daha etkilemeyecek

Sık sık arızalandığı için hem seyirciler hem de maç oynayan takımların yedek kulübesinde oturan teknik heyet ve futbolcular, sıkıntı yaşıyordu. Çağdışı görüntülere de yolaçan o ısıtma sistemi artık tarihe karışıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, bugün başta fabrikalar olmak üzere bir çok mekanda kullanımı tercih edilen fanlı ısıtma sistemini devreye soktuklarını açıkladı. VİP, Basın tribünü ile yedek kulübelere montesi gerçekleşecek olan fanlı ısıtma sistemi ile her türlü hava şartları karşısında artık soğuktan etkilenme yaşanmayacağını dile getiren Çakmur, seyirci tribünlerinin gerekli bakım ve kontrolleri yapılmak suretiyle yine üstten ısıtmalar ile hizmete devam edeceğini ifade etti.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.