1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor, 15 maçına uçakla gidecek
Erzurumspor, 15 maçına uçakla gidecek

Erzurumspor, 15 maçına uçakla gidecek

Sezon hazırlıklarını dünde çift idmanla sürdüren Erzurumspor FK, teknik heyet Bandırma maçının on birini kurgulamaya başlarken, tahta gibi derdi olan idari yönetim de yaşanan uçak sorunundan dolayı şimdiden gidecekleri deplasmanları düşünmeye başladılar.

A+A-

Gazete Güncel- Önceki gün ek seferler dahil edildiği için kısmen çözüldüğü gözlenen uçak problemi, sadece vatandaşı değil, Erzurumspor FK’yı da düşündürmekle birlikte korkutmaya başladı. Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla devam ettiren Erzurumspor FK’da artık günü yaklaşan Bandırma maçı öncelikler arasına girdi. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde sabah kendi tesislerinde, akşam da Yüksek İrtifa sahasında dayanıklılık ve taktik ağırlıklı çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlılarda şu an için planlar mevcut kadro ile ilk maçlara devam yönünde. Kapalı transfer tahtasının açılmasının biraz daha zaman alacağını hesaplayan Trendyol 1.ligdeki Erzurum temsilcisinin teknik heyeti, o maça çıkacak ideal kadroyu da şimdiden oluşturmanın kurgusu içinde.

4 maç otobüsle..

Batuhan’ın dışında sakat ve cezalı olmaksızın Bandırma deplasmanında ilk maçını oynayacak olan Erzurumspor’da, teknik heyet on birin peşine düşerken, yönetimi de bir de artık Erzurum’un sorunu haline gelen uçak mevzusuna odaklandı, korkmaya başladı. Bu yeni sezonda 15 deplasmana çıkacak olan Erzurum, bu 15 deplasmanın sadece 4’üne otobüsle gidecek. Mavi-beyazlı kafilenin bu sezon otobüsle gideceği deplasmanlar, Iğdır, Amed, Şanlıurfa ve Malatya maçları. 5’i İstanbul, 3’ü Ankara olmak üzere toplam 15 deplasman da uçakla gidilecek deplasmanlar. Uçak seferlerinin yetersizliği Erzurumlu idarecilerin korkulu rüyası. Onca deplasmanı uçakla yaşayacak olan yönetim, aksi bir durumla karşılaşmaları halinde mevcut sorunlarına bir sorun daha eklenecek olamın daha şimdiden stresini yaşıyorlar.

İlk maçın saati 17.00

..Ve Erzurumspor FK’da ilk 5 maçının proğramı belli oldu. İlk 5 hafta 2 iç saha, 3 de deplasman maçı oynayacak olan Erzurumspor FK, 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Sakarya-Keçiörengücü maçı ile başlayacak olan ligin ilk maçını 11 Ağustos’da saat 17.00’de Bandırma’da Teksüt Bandırmaspor ile oynayacak. 17 Ağustos tarihinde Cumartesi günü saat 19.15’de Ankaragücü ile evinde ilk iç saha maçına çıkacak olan Dadaşlar, 23 Ağustos tarihinde Cuma günü saat 21.00’de Kocaeli stadında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecekler.  1 Eylül tarihinde TFF’ye çekilme başvurusu yapan ancak bu başvurusıu reddedilen Malatya 1 Eylül tarihinde evinde saat 19.15’de ikinci maçı için santraya gelecek olan mavi-beyazlılar, ligin beşinci haftasında saat 19.00’da Ankara’da Gençlerbirliği ile oynayacak. TFF bu maçın oynanacağına ileriki tarihlerde bildirecek.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.