1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: A takımına 2 star adayı!
Erzurumspor FK: A takımına 2 star adayı!

Erzurumspor FK: A takımına 2 star adayı!

Yeni sezon hazırlıklarını devam ederken bazı alt yapıdan oyunculara birinci etap kampında yer veren, A takımı ile antrenmanlara çıkartan Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu, bu oyunculardan 2 oyuncuyu dün başlayan ikinci etap kampına da çağırdı.

A+A-

Gazete Güncel- Yeni sezon hazırlıklarını devam ederken bazı alt yapıdan oyunculara birinci etap kampında yer veren, A takımı ile antrenmanlara çıkartan Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu, bu oyunculardan 2 oyuncuyu dün başlayan ikinci etap kampına da çağırdı.

Taha Akdağ ve Muhammet Karakaş, bugün ilan edilmesi beklenen ikinci dönem kamp kadrosuna dahil edilecek isimler olacak. Taha orta saha, Muhammet de forvet olarak yeni sezon hazırlıkları esnasında kendilerini göstermek için iyi bir fırsat bulmuş olacaklar. Alt yapı oyuncusu olmasına rağmen birinci etap çalışmalarında ki çift kalelerde gol de atan Muhammet, sadece Hakan Kutlu’nun değil, teknik heyetin de gözüne girmeyi başardı.. Bu arada, alt yapıda da yeni sezon hazırlıkları için Çarşamba günü bir araya geliyor. Erzurumspor FK Alt tapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları, şu an için sadece U 19 takımını toplamayı planladıklarını söyledi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.