1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Azubike hem var, hem yok!
Erzurumspor FK: Azubike hem var, hem yok!

Erzurumspor FK: Azubike hem var, hem yok!

Çaykur Rizespor’un eski futbolcusu Azubike kulübünden ayrıldı Erzurum’a geldi ama henüz ortada resmi sözleşme yok.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor’un transfer etmek istediği Azubike ile ilgili belirsizlik sürüyor.

Mavi-yeşil kulübün önceki gün sosyal medya hesabından‘’ Profesyonel futbolcumuz Azubuike ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. Okechukwu Godson Azubuike’ye takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz’’ diyerek veda ettiği siyahi futbolcu Erzurum’un yolunu tuttu.

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun ön liberoda oynatmak istediği ama iki kulüp arasında henüz kesin anlaşma olmadığı için resmi sözleşme yapılmayan Azubike ile ilgili muamma devam ediyor. Bir süredir Erzurumspor FK ile antrenmanlara da çıkan, kulüpte yatıp kalkan oyuncu ile resmi mukavele imzalanamadığı için Kocaelispor kadrosuna dahil edilmemişti. Muhtemelen hafta sonu Malatya ile oynanacak maçta da forma giymesi mümkün görünmeyen futbolcunun oynamasını teknik heyet kadar idari heyet ve taraftar da çok istiyor.

Malatya alarmı!

Bu arada, Malatya maçı hazırlıklarının başlandığı Erzurumspor FK’da oynanacağı beklenen karşılaşma için teknik heyetten oyunculara uyarılar var. 4’ncü hafta Malatya takımı ile oynanacağı hesap edilerek, mevcut kriz haline rağmen oynanacak maça iyi motive olunması isteniyor. Bir şekilde sarı kırmızılı takımın bu kriz ortamından oynayacağı karşılaşmalardan galip gelerek çıkmak isteyeceğini düşünen teknik heyet, oyuncularından lig lideri ile oynanacak gibi maça konsantre olunması gerektiğini belirtiyorlar. ‘’Malatya için Erzurum maçı bir çıkış maçı olabilir’’ diye değerlendiren teknik heyet, her maçta olduğu gibi bu maçta da hedefin galibiyet olması düşüncesi içerisinde olunacağını ifade ediyor, oyunculara sürekli uyarılarda bulunuyor.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.