1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Bunu Eren'e yapmayın!
Erzurumspor FK: Bunu Eren'e yapmayın!

Erzurumspor FK: Bunu Eren'e yapmayın!

O, geldiği sezon da hariç, bir çok kallavi kulüp istese dahi gitmedi, tercihini hep Erzurum’dan yana kullandı.

A+A-

Gazete Güncel- Takvimler 21 Ağustos 2021’i gösterirken, Giresunspor’da şampiyonluk yaşayan isimlerden Eren Tozlu, resmen Erzurumspor’a imza atmıştı. Hem de Ankaragücü ve Kocaelispor başta olmak üzere bütçesi büyük çok sayıda kulüp resmen teklifte bulunmasına rağmen o Eren, tercihini Erzurum’dan, Erzurumspor’dan yana koyuyordu. Kışkusuz Eren Tozlu’nun bu kararı almasında, daha küçük yaşlarda onu tanıyan, hatta Giresunspor’da bir dönem birlikte de top koşturdukları Muzaffer Bilazer’in rolü çok büyüktü. O dönem Erzurum’da sportif direktörlük yapan ve kısıtlı bütçeye karşın yeni bir takım kurması için yetki verilen Muzaffer Bilazer’in biraz da kişisel girişimleri ile Giresunsporlu Eren Tozlu artık Erzurumsporlu Eren Tozlu olmuştu.

İz bıraktı

Bugün mavi-beyazlı kulüpte 4’ncü sezonunu yaşayan Eren Tozlu, bu süre zarfında görevini yaptı, attığı gollerle iz bırakan oyunculardan biri oldu. Malatya maçında attığı golle, Mehmet Albayrak’ı geçti,  en çok gol atan oyuncu unvanına da sahip olan Eren, her zaman olduğu gibi bu sezon öncesi de isteseydi gidebilecek durumda bir oyuncuydu. Ama o gitmedi, hele de santrafor kıtlığının yaşandığı bir dönemde çok sayıda kulüp açık çek önüne koymasına rağmen o tercihini yine Erzurum’dan yana kullandı. Bir çok arkadaşı gibi o fedakarlığını göstermişti yine. Çok cüzi bir miktarda para ödemesi halinde gidebilecek Eren, bunu hiç aklına getirmedi ve ‘’Bir yere gitmiyorum, buradayım’’ dedi.

Anlık tepkiydi

Erzurum’un 3-0 galip geldiği Malatya maçında bazı taraftarların olumsuz tezahüratları karşısında morali bozulan Eren Tozlu, onca yaptığına karşılık duygusal davrandı, gol attıktan sonra hocası tarafından oyundan alındı, yaşananlar yüzünden, ister istemez maç sonrası buruk bir mutluluk yaşanmasına yolaçtı. Anlık duygusal bir tepki olarak gözlemlediğimiz Eren’in tepkisi, gol atmayı seven bir oyuncunun gol atamadığı zaman yaşadığı streslerden biri olarak görüldü ama halen daha ona onca yaptıklarına rağmen yapılanları anlamak mümkün olmadı. Mavi-beyazlı taraftarların tamamının da yanında oldukları mesajını verdiği Eren, artık olayı kapatmalı, kendisini seven ve inananlara atacağı gollerle yeni mutluluklar yaşatması en büyük beklenti.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.