1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş'a yabancı kalmadılar!
Erzurumspor FK: Dadaş'a yabancı kalmadılar!

Erzurumspor FK: Dadaş'a yabancı kalmadılar!

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun Erzurumspor FK başında ilk defa yeni transfer edilen 7 yabancı oyuncudan 6’sını sahaya sürdüğü Erok maçındaki yabancıların uyumuna sadece mavi-beyazlılar değil, tüm futbol kamuoyu da çok şaşırdı.

A+A-

Gazete Güncel- Perşembe’den çıkacakları Iğdır deplasmanına kendi tesislerinde hazırlanan ve morallerin yerinde olduğu Erzurumspor FK’da artık teknik heyetin aradığı ideal onbir de şekillenmişe benziyor.

Erzurumspor FK’nın bu sezon transfer ettiği yabancı uyruklu oyuncuların kısa sürede uyumu büyük dikkat çekiyor. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun Erzurumspor FK’nın başında olduğu dönemde ilk defa 5 yabancı ile maça çıktığı Esenler Erokspor maçındaki yabancı oyuncuların uyumu, sadece mavi-beyazlı camiayı değil, tüm futbol camiasını şaşırtmışsa benziyor. Azubuike başta olmak üzere Crociata, Tasev, Roshi ve Tekliç’in Esenler Erok maçındaki rahatlığı adeta herkese ‘’40 yıllık Erzurumlular’’ dedirtti. Aralarında Azubuike ve Tekliç gibi süper lig deneyimi de olan oyuncuların sadece saha içi değil, saha dışında da takım arkadaşları ve kulüp personeli ile uyumu, dikkat çekmekle birlikte taktir de görüyor. Erok maçında Tuzla’dan yeni transfer Mamba’nın dışında bir başka yabancı olan Guram’ı da sonradan oyuna dahil eden ve 7 yabancının 6’sını da resmi bir maçta sahada görme şansını da bulan teknik direktör Hakan Kutlu’nun özellikle bu oyunculara ayrıca tek tek görüşerek gösterdikleri uyum ve performanstan ötürü teşekkür ettiği öğrenildi.

Iğdır’ın yenilmesi hem iyi hem kötü!

Cuma günü saat 20.00’de Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak olan Erzurumspor FK’da bir günlük aradan sonra hazırlıklara başlandı. Özellikle izinli oldukları önceki gün Ankara’da oynanan Keçiörengücü- Alagöz Holding Iğdır FK’nın maçını televizyondan izleyen teknik heyet ve futbolcular, ilk defa 1.ligde karşılaşacakları rakibi ile ilgili bilgiler edindi, notlar aldılar. Keçiören yenilgisinin Iğdır takımını bu maçta ateşleyeceğini düşünen oyuncular, bir önceki hafta da Erok’a sahasında yenilen Iğdır’ın kendilerine göre maça daha stresli çıkacağını tahmin ediyoırlar. Keçiören yenilgisinin kendileri için hem iyi hem de kötü olduğunu düşünen mavi-beyazlılar, iç sahadaki galibiyet serilerine artık deplasmanda da başlamak ve Iğdır’da bu başlangıcı yapmak istediklerin belirtiyorlar.

Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.