1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaşta tahta bereketi!
Erzurumspor FK: Dadaşta tahta bereketi!

Erzurumspor FK: Dadaşta tahta bereketi!

Transfer tahtasının açılması sonrası art arda gerçekleşen transferler ile eli güçlenen, lükse kavuşan teknik direktör Hakan Kutlu, bugünlerde sadece külüne anlamında zenginliğiyle değil, giren oyuncuların skora katkısı ile de mutlu

A+A-

Gazete Güncel- Aylarca süren kapalı transfer tahtasının açılması ile üst üste transfer bombalarını patlatan Erzurumspor FK, bunun meyvelerini kulübede de görmeye başladı.  Özellikle geçtiğimiz sezon yedek kulübesinde kısıtlı oyuncu kadrosu ile zor durumlar yaşayan Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu, artık nevkilerde alternatifli oyuncuları kullanma lüksüne sahip oldu. Oyundan alıp kulübede soyundurup oyuna attığı oyuncuların da artık skor katkısı yapması, bal üstüne kaymak oldu. Esenler Erok maçında sonradan oyuna giren Furkan ve Sefa’nın asistleriyle skora katkı sağlaması, herkese ‘’İyi ki tahta açılmış’’ dedirtti, başta Mehmet Sekmen olmak üzere kulüp yönetimine övgüler yağdı..

Yeniler başüstünde

Esenler Erok maçında tahtanın açılması üzerine transferi gerçekleşen kaleci Ataberk, Tonio Tekliç, Odise Roshi,Giovanni Crociata,Azubuike Okechukwu ve Toni Tasev’i ilk onbirde oyuna dahil eden teknik direktör Kutlu, yine yeni transferlerden Gökhan Akkan, Guran Giorbelidze ve Salih Sarıkaya’ya ikinci yarıda oyuna soktu. Maç kadrosunda olduğu halde Erok maçında oynayamayan yenilerden tek oyuncu Koray Kılınç oldu. Henüz Tuzla’dan son gün alınan Streil Mamba gibi taraftarın da merakla beklediği oyuncuyu oynatma imkanı bulamayan teknik direktörün, bu futbolcuyu Iğdır deplasmanında skora göre oynatması bekleniyor.

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.