1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Gideceğiz gündüz-gece!
Erzurumspor FK: Gideceğiz gündüz-gece!

Erzurumspor FK: Gideceğiz gündüz-gece!

TFF’nin açıkladığı Trendyol 1.lig maçları programa göre 6 ile 17’nci haftalarda Erzurumspor FK, 7’si iç saha maçı olmak üzere 8 gündüz, 4 gece maçına çıkacak.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK’da Gençlerbirliği maçı için artık gün sayılırarken Türkiye Futbol Federasyonu 12 haftalık maç proğramını ilan etti. 6 ve 17’nci haftalarda oynanacak olan proğramı kulüplere yazılı olarak ileten Federasyon, maç saatlerini de bildirdi. Buna göre Erzurumspor FK, Gençlerbirliği maçı sonrası 17’nci hafta da dahil, oynayacağı 12 maçın 8’ini gündüz oynayacak. Pendik, Keçiören, Amedspor, Manisa, Karagümrük, Adana, İstanbulspor ve Sakaryaspor maçlarını gündüz oynayacak olan mavi-beyazlılar, Esenler Eroskspor,  Iğdırspor, Bodrumspor ve  Ahlatlı Çorum maçlarına gece çıkacak. Esenler Erok, Iğdıspor, Bodrumspor maçları 20.00’de, Çorum maçı da 19.00’da oynanacak. Keçiören, Amedspor maçlarını saat 16.00’da oynayacakolan mavi-beyazlılar, Pendik, Karagümrük, Adana, İstanbulspor ve Sakarya maçları için saat 13.30’da santra yuvarlakta olacaklar.

Dal : Doğru, adil  proğram olmuş!

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, TFF’nin uygulamaya koyduğu maç proğramlarının doğru planlandığını belirterek, ‘’Doğru yapılmış. Her kulübün ortak menfaatine gerçekleşmiş bir proğram. Gece maçlarının özellikle bizim için bu aylarda oynanması süper karar. Kaldı ki bu karar rakiplerimiz için de bir avantaj. Soğuk kış dönemlerde gece maçı verilmemesine en çok da rakiplerimiz sevinmiştir, hakılılar da. Kış aylarında iç saha maçlarımızı gündüz oynayacak olmamız herkes için adil’’ dedi.

Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.