1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Halden anlayan adam başka oluyor!
Erzurumspor FK: Halden anlayan adam başka oluyor!

Erzurumspor FK: Halden anlayan adam başka oluyor!

Yazar Hikmet Anıl Öztekin’in dediği gibi, bu dünyada en çok da halden anlayan insanlara hasret kalmışlığımız var .Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu, tam da o hasret kaldığımız halden anlayan insanı anlatıyor aslında.

A+A-

Gazete Güncel- Transfer tahtası kapalı olduğu için ne zamandır güçlüklerle uğraşan Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetiminin halinden anlıyor, geldiği günden beri, özellikle iç transferde ellerinin rahatlaması için ne gerekiyorsa öyle davranıyor.

Son derece saygın ve şık, aynı zamanda da duygusal bir davranıştır bu.

Yeşil sahalarda görmeye alışmadığımız hareketler bunlar.

Şu ana kadar iç transferde sözleşmesi sona ermiş olan bazı oyuncular ile onun isteği üzerine anlaşma sağlayan yönetim, yine teknik direktörlerinin dediği isimleri yine yuvada bırakma, el sıkışma taraftarı.

Yönetim bunları yaparken, Hakan Kutlu hoca da henüz anlaşmaya yanaşmayan iç transferdeki henüz anlaşmayan oyuncuları için ‘’Çok para isteyen, ederinin üzerinde bir fiyatta ısrar eden oyuncumuz olursa hiç de el sıkışmayın’’ diyor.

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, teknik direktörlerinin bu yaklaşımına hayran kalırken, ‘’Duygulanmamak elde değil. Hiçbir teknik adam böyle yapmaz. Bizim kadar kulübün menfaatlerini gözetiyor. Herkes söylemez. Bunun sebebi de, hocamızın durumu bilmesi, halden anlıyor olması. Kendisine bu anlamda da minnettarız’’ ifadelerini kullanıyor.

Diğer taraftan, Hakan Kutlu’nun Kulüp Başkanı ve yöneticiler ile bugün-yarın biraraya gelerek, iç transferi netleştireceği, teknik heyetin çok da arzu etmediği sözleşmesi biten oyuncular ile ilgili bilgi verileceği, ‘Gidebilir’ diye düşünülen oyuncular için yol ayrımının talep edeceği sanılıyor.

Vedat Refayeli/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.