1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK, iç saha lideri!
Erzurumspor FK,  iç saha lideri!

Erzurumspor FK, iç saha lideri!

Trendyol 1.ligde Kocaelispor’un 3 puan arkasında 2’nci sırada yer alan Erzurumspor FK, aslında iç sahada lider. Ligde henüz hiç puan kaybetmeyen mavi-beyazlılar, seriyi Keçiörengücü maçında da devam ettirmek istiyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1.ligde 16 puanla sıralamada 2.sırada olan Erzurumspor FK, iç sahada zirvede. 20 takımlı ligde mavi-beyazlılara kendi saha ve seyircisi önünde yan bakılmıyor. Erzurumspor FK, şu ana kadar ligde iç sahada oynadığı 5 maçı da kazanırken, toplam 16 puanın 12’sini evinde kazanmayı başardı. Evinde şu ana kadar maç kaybetmeyen ve firesiz tek takım görünen Dadaşlar, bu anlamda zirveyi korurken, 19 puan ile ligin lideri olan Kocaeli’nin evinde 1 mağlubiyeti, 1 de beraberliği var. Aynı durumda 3’üncü sırada bulunan Bandırmaspor da kendi sahasında oynadığı maçlarda 1 mağlubiyet, 1 de beraberlik yaşayan takım oldu. Hafta sonu ligde sadece 1 mağlubiyeti olan Keçiörengücü’nü konuk edecek olan mavi-beyazlılar, iç sahadaki seriyi devam ettirme peşinde.

Yakup sağlama aldı

Keçiörengücü maçı hazırlıklarına dün de devam eden mavi-beyazlılarda, haftalar ilerledikçe forma savaşı da kızışmışa benziyor. Her oyuncunun onbirde oynama isteğinin göründüğü kulüpte herkes teknik direktör Hakan Kutlu’nun gözüne girmek için olağanüstü çaba sarfediyor. Henüz ligin 3’üncü maçında, Kocaelispor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Mustafa Akbaş’ın yerine oyuna dahil olan Yakup Kırtay, o gün bugündür sahada. Son 6 maçta teknik direktör Hakan Kutlu’nun stoper mevkiinde forma verdiği ve takımın piyasa değeri en yüksek oyuncularından olan genç stoper, 6 hafta önce sakatlığından dolayı yerine girdiği Mustafa Akbaş’ın tahtına oturmuşa benziyor. Oyuncunun muhtemelen bu hafta oynanacak olan Keçiörengücü maçında da onbirde sahaya çıkması bekleniyor.

Serkan Köse ligde de golle tanıştı

Erzurumspor FK’nın komşu il Erzincan’a kiralık olarak gönderdiği santrafor Serkan Köse, kupa maçından sonra lig maçında da golle tanıştı. Gökhan Ünal’ın teknik patronluğunu yaptığı 2.lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Anagold Erzincanspor’un İnegölspor’u 2-0 yendiği maçta, ilk golü atan oyuncu oldu. Kazanılan penaltı atışında fileleri bulan genç oyuncunun kupa maçından sonra lig maçında da gol atması, kırmızı siyahlı takımın taraftarları kadar mavi-beyazlıları da sevindirdi.

Batuhan 2.yarıya kaldı

Sakatlığı sebebiyle bu sezon forma giyemeyen Erzurumspor FK’nın sözleşmeli oyuncularından Batuhan Artaslan’ın ancak ikinci devreye hazır olacağı belirtildi. Mavi-beyazlı kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre, Keçiörengücü maçı öncesi takımda tek eksik Batuhan. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun sakatlığının ciddi olduğu ve tedavisine devam edildiği belirtilerek, ‘’Onu ancak yeşil sahalarda devrenin sonunda görebiliriz. Böylesine kıymetli bir oyuncunun sakatlığı hepimizi üzüyor’’ dediler.

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.