1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: İzin bitti, işbaşı zamanı!
Erzurumspor FK: İzin bitti, işbaşı zamanı!

Erzurumspor FK: İzin bitti, işbaşı zamanı!

3 günlük izni sona eren Erzurumspor FK’da çalışmalara yeniden başlanırken, Pazar günü Libya temsilcisi Al İttihad takımı ile hazırlık maçı kesinlik kazandı..

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK’da kısa mola bitti. Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun Yeni Malatya maçı sonrası milli maç arası sebebiyle oyunculara verdiği 3 günlük izin bitti takım çalışmalara dün başladı. Akşam saatlerinde tesislerde toplanan mavi-beyazlılarda, kısa bir antrenman ile Gençlerbirliği maçı için start verildi. Transfer tahtasının açılması üzerine morali yerine gelen, lisansları çıkmayan oyuncuların lisans işlemlerini tamamladıkları için yüzü gülen kulüp Başkanı Ahmet Dal, tesislerde oyuncular ile tek tek tokalaştı, antrenman öncesi hoş geldin dedi.  Önceki gün akşam saatlerinde telefonla aldığı ‘tahta açıldı’ haberi üzerine derin bir oh çeken başkan Ahmet Dal’ın, önceki günler aksine dün neşesinin son derece yerinde olduğu gözlendi. Dal’ı en çok sevindiren de yeni oyuncuların yanısıra alt yapıda lisans bekleyen oyuncuların lisanslarının çıkartılması oldu.

Rakip Libya!

Bu arada, Erzurumspor FK’da Pazar günü yapılacağı duyurulan hazırlık maçı ile ilgili tek net gelişme rakip ile ilgili oldu. Mavi-beyazlılar, Pazar günü, bir süredir Erzurum’da kamp yapan Libya süper lig temsilcisi Al İttihad takımı ile karşılaşacak. Maç saati 13.00 olarak açıklanırken, oynanacağı saha konusunda henüz netlik belirmedi. Erzurum ile hazırlık maçına çıkacak olan Al İttihad takımı, önceki gün 19 günlük kampını tamamlayarak önceki gün gece ülkesine dönen Katar takımı Mesaimeer ile karşılaşmış ve maç 0-0 sona ermişti. Erzurum teknik patronu Hakan Kutlu, bu hafta milli maç sebebiyle 1.lig maçı olmadığı için haftayı boş geçirmemeyi, bir takımla hazırlık maçı yapmayı uygun buldu, misafir takım yöneticilerinin teklifine ‘tamam’ dedi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.