1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK kaldığı yerden
Erzurumspor FK kaldığı yerden

Erzurumspor FK kaldığı yerden

Erzurumspor FK’da Bolu maçı sonrası teknik direktör Hakan Kutlu’nun oyunculara verdiği 5 günlük izin bitti, Pendik maçı işin dün bir araya gelindi, çalışmaya başlandı.

A+A-

Gazete Güncel- Ligin 9’uncu haftasında ilginç özelliğe sahip bir karşılaşma bizi bekliyor. Bir tarafta evinde bu sezon hiç maç kaybetmeyen Erzurumspor FK ile evinde oynadığı 3 maçı da kaybeden Pendikspor kozlarını paylaşacak.

Erzurumspor FK’da 5 günlük izin sona erdi, dünden itibaren Pendik maçı hazırlıklarına başlandı. Geçen sezon süper ligde mücadele eden ve küme düşen rakibi ile 20 Eylül’de İstanbul’da karşılaşacak olan mavi-beyazlılar, galibiyet serisini devam ettirmek isterken, ev sahibi ekip de evinde bu sezon ilk puanını alma derdinde olacak. Her iki takım için de ilginç özellik taşıyan maç, 9’uncu haftanın en keyifli ve ilginç maçlarından biri olmaya da aday görünüyor. Bir tarafta hiç evinde puan alamayan bir takım ile hiç evinde maç kaybetmeyen iki takım arasındaki maç özelliğini taşıyan bir karşılama olacak bu maç. Bu sezon iç sahada 3 maç oynayan ve sırasıyla oynadığı Kocaeli, Iğdır ve Gençlerbirliği maçını kaybeden İstanbul temsilcisinin işi, evinde bütün maçlarını kazanan Erzurumspor FK karşısında zor.

Özköylü için karar maçı!

2017-2018 futbol sezonunda Erzurumspor’da da teknik adam olarak görev yapan Pendikspor’un teknik patronu Osman Özköylü için de ayrı bir özellik taşıyacak maç olacak Erzurum maçı. Sadece 10 puan ile 13’ncü sırada yer alan Pendikspor’da kalıp kalmayacağı da Erzurumspor maçının sonucuna göre belli olacak olan Özköylü’nün kaderi de bir yerde bu maça bağlı gibi görünüyor. Bu arada, 4 bin seyirci kapasiteli Pendik ilçe stadında Erzurumspor FK^’lı oyunculara ne kadar bilet satışı yapılacağı merak ediliyor. Çok sayıda Erzurumspor FK’lı taraftarın ilgi göstereceği karşılaşma için çevre iller ve ilçelerden de mavi-beyazlı seyircilerin gelmesi bekleniyor.

Vedat Refayeli

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.