1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Kutlu es verdi
Erzurumspor FK: Kutlu es verdi

Erzurumspor FK: Kutlu es verdi

Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu, 3 gün boyunca günde çift antrenman yaptırdığı oyuncularına dinlensinler diye bir gün izin verdi.

A+A-

Gazete Güncel- Dünü dinlenerek geçiren ve bugün yeniden Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarına devam edecek olan Erzurumspor FK’da Furkan Özhan 23 yaşına dün girdi, pastası bugün kesilecek

Süper lig ve 1.ligde milli maç arası sebebiyle Bolu maçı sonrası 5 günlük izin verilen Erzurumspor FK’lı oyunculara, 3 gün üst üste çift antrenman yapmaları üzerine ekstradan teknik heyet tarafından 1 gün istirahat verildi. Dünü istirahat ederek geçiren ve bugün yenden tesislerde buluşarak Pendik maçı hazırlıklarına devam edecek olan Erzurumspor FK’da oyuncular, Cumartesi gününe kadar kendi tesislerinde taktik ağırlıklı idmanlarını sürdürecek. Son çalışmasını da Erzurum’da yaptıktan sonra Cumartesi günü İstanbul’a gidecek olan mavi-beyazlılar, konaklayacakları otelde maç saatini beklemeye koyulacak.

Furkan 23 dedi

Erzurumspor FK’nın son haftalarda yıldızı parlayan oyuncularından Furkan Özhan 23 yaşına bastı. Mavi-beyazlı kulübün sosyal medyasından oyuncunun yeni yaşı kutlanırken, dün takım izinde olması sebebiyle pastası bugün kesilecek. Antrenman öncesi sol kanat oyuncunun pastası kesilecek ve futbolcular tebriklerini iletecekler.

Vedat REFAYELİ/PUSULA Gazetesi 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.