1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK meşgule düştü
Erzurumspor FK meşgule düştü

Erzurumspor FK meşgule düştü

3 gün üst üste gerçekleşen çift taktik idmanları sonrasında önceki günü izinli geçiren Erzurumspor, Pendik maçı hazırlıklarına dün yeniden başladı. Tesislerde çalışan mavi-beyazlılarda moraller üst düzeyde.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor’da 1 günlük istirahat sonrası yeniden yola devam dendi. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun nezaretinde dün akşam üzeri gerçekleşen antrenmana bütün oyuncular katıldı. Antrenmanlarda kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle Pendik maçında oynamayacak olmasına rağmen Azubuike’nin oynayacakmış gibi hırlı oluşu, dikkatlerden kaçmıyor. Teknik patron Hakan Kutlu’nun, Pendik maçında Azubuike’nin yerine ön liberoda Aygün’e görev vermesi beklenirken, tamamen sakatlığı geçen Mustafa Akbaş’ın onbirde oynayıp oynamayacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Bu arada, neşeli geçen antrenmanda 23 yaşına basan Furkan Özhan’ın pastası kesilip yenilirken, takım arkadaşları Koray Kılınç ve Cengizhan Kılınç’ın pastayı Furkan’ın yüzüne sürmesi ve ilginç görüntü oluşturması, neşeli geçen antrenmana ayrı bir neşe getirdi.

Oteli değişti

Cumartesi günü Pendik deplasmanı için uçakla İstanbul’a gidecek olan Erzurumspor, öncekilerin aksine bir başka otelde konaklayacak. Sürekli İstanbul deplasmanlarında konakladığı Kadıköy Erzurumlular Vakfı Başkanı Murat Şahsuvaroğlu’nun sahibi olduğu otelde yer olmadığı için bu defa Kartal’da beş yıldızlı bir otel ile anlaşma sağlandı.

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.