1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK prova yaptı
Erzurumspor FK  prova yaptı

Erzurumspor FK prova yaptı

Cuma günü sahasında Boluspor’u konuk edecek olan Erzurumspor FK, iç saha üstünlüğünü devam ettirmek, 4’de dört yapmak istiyor.

A+A-

Gazete Güncel- Cuma günü Trendyol 1.ligin zirve hesapları yapan ekiplerinden Boluspor’u evinde konuk edecek olan Erzurumspor FK’da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Sakat Mustafa Akbaş’ın dışında eksik ve cezalısı bulunmayan mavi-beyazlılar, Boluspor maçı hazırlıklarını dün maçın oynanacağı Kazım Karabekir Stadyumunda yaptılar. Her zamanki gibi basına ve seyirciye kapalı yapılan antrenmanda oyuncular taktik çalıştılar. Evinde oynadığı 3 maçın da galip bitiren, iç sahada oynayacakları bu 4’ncü maçını da galibiyetle kapatmak isteyen Dadaşlar, teknik direktörleri Hakan Kutlu nezaretinde ki idmanda Boluspor maçında uygulanacak taktik varyasyonları gerçekleştirdiler. Bolu maçının provası niteliğindeki çift kale maç da yaptıran teknik patron Kutlu’nun kazanan Iğdır maçındaki onbir ile maça çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini korurken, en az 5 yeni yabancı oyuncuyu yine sahaya süreceği belirtiliyor. Mavi-beyazlılar, bugün de tesislerde yapacağı son çalışma ile hazırlıklarına nokta koyacak ve maç saatini beklemeye koyulacak.

Stad çoktan hazır

Cuma günü saat 20.00’de oynanacak olan maç için Kazım Karabekir Stadyumu şimdiden hazır hale getirildi. Gençlik ve Spor İL Müdürlüğü stad çalışanları, gerek zemin kontrolü ve iyileştirilmesi ve gerekse seyircilerin oturacağı tribünler için temizliğini, kırık sandalyelerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek stadı hazır konuma getirdiler. Erzurumspor FK ile Boluspor arasındaki karşılaşma bu sezon için son kez Kazım Karabekir Stadında saat 20.00’de oynanacak maç olacak. Bundan sonraki iç saha maçları daha erken saatlerde oynanacak ve TFF’nin kış proğramına göre ilerleyen haftalarda bu statta maçlar hep gündüz saatlerinde oynanacak ve daha hiç gece maçı oynanmayacak.

Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.