1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK, siftah peşinde
Erzurumspor FK,  siftah peşinde

Erzurumspor FK, siftah peşinde

Hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Erzurumspor FK’da artık herkes teknik direktörün daimi ideal kadrosunda yeralmak için birbiriyle yarışır oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Cumartesi günü başkente uçacak olan mavi-beyazlılarda merakla beklenen 21 kişilik Gençlerbirliği maç kadrosu, bu akşam yapılacak son çalışma ile belirlenecek.

 

Trendyol 1.ligde artık 5’nci haftaya girilirken, Erzurumspor FK’da hedef ilk deplasman galibiyeti ile tanışmak. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde hafta sonu yapılacak olan Gençlerbirliği maçına hazırlanan mavi-beyazlılar, günü tek antrenmanla geçirdi. Taktik ağırlıklı çalışmalarında özellikle yeni transferlerin son durumunu görmek isteyen Hakan Kutlu, bu deplasman için kafasında oluşturacağı onbirde yer vermeyi düşündüğü bazı oyuncular ile özel olarak ilgileniyor.  İç sahada oynadıkları 2 maçı da kazasız geride bırakan ve artık bir deplasman galibiyetinin şart olduğuna inanan Kutlu, oyuncularını maça ona göre motive etmeye çalışıyor, seri yapılması isteğinde bulunuyor.
Azubuike forma bekliyor

 

Eskiler ile yenilerin kaynaştığı gözlenen antrenmanlarda özellikle ikili mücadelelerde sakatlık olmamasına ayrı önem veriliyor. Bir oyuncunun da artık önemli olduğuna inanan teknik heyet, yeni sürpriz sakatlıklara hazır olmadıklarını belirtiyor, mavi-beyazlı oyuncuları ona göre uyarıyor. Genelde neşeli geçen idmanlarda oyuncuların formayı kapabilmek, teknik heyetin gözüne girmek için olağanüstü çaba sarfettikleri görülüyor. Bunların arasında Rize’den transfer edilen Azubuike de var. Ön libero siyahi futbolcunun, sanki ilk defa oynayacakmış gibi hırsı arkadaşlarını da şaşırtıyor. Kalabalık oyuncu grubuyla gerçekleşen idmanlarda her oyuncu artık formanın aslanın ağzında olduğunu da görüyor.

 

Arda döndü
Sezon başında teknik direktör Hakan Kutlu’nun isteği üzerine profesyonel yapılan ve A takımına dahil edilen Arda Kara, gittiği yurt dışındaki turnuvayı tamamlayarak Erzurum’a döndü. Davet edildiği U 18 Milli takımı ile 3 ve 9 Eylül tarihleri arasında Çekya’da yapılan futbol turnuvası için yurt dışına giden ve dün dönen, genç stoperi, teknik heyet ve takım arkadaşları telefonla arayarak tebrik etti. Bugün takımla çalışmalara katılması beklenen Yıldız milli oyuncunun, yüzünün akıyla çıktığı turnuvadan memnun ayrılması mavi-beyazlı camiayı da mutlu etti.

 

Yolculuk Cumartesi
Erzurumspor FK’da zorlu Gençlerbirliği maçı yolculuğu Cumartesi günü. Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşma öncesi dadaşlar son taktik idmanını gittiği gün akşama doğru başkentte yapacak. Teknik direktör Hakan Kutlu, kendileri gibi üst sıraları hedefleyen Gençlerbirliği maçına götüreceği 21 kişilik oyuncu kadrosunu bugün tesislerde yapacağı çalışma sonrası belirleyecek. Müsabakayı, Trendyol Süper ligde derbi de yönetmişliği olan  Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. 

 

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.