1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Yumlu yerinden memnun!
Erzurumspor FK: Yumlu yerinden memnun!

Erzurumspor FK: Yumlu yerinden memnun!

Mavi-beyazlı kulüpte 100’ncü maçını geride bırakan kaptan Mustafa Yumlu, Erzurumspor FK’da asıl işinin gol yedirmemek olduğunu belirterek, golcülüğü konusunda ‘’ O işi yapan Eren’imiz var bizim’’ diyor.

A+A-

Gazete Güncel- En son Boluspor karşısında attığı golle takımının 1-0 galip gelmesini sağlayan ve bu golle ligde gol sayısını da 3’e çıkan Erzurumspor FK kaptanı Mustafa Yumlu, ‘’Benim önceliğim, ilk görevim gol yedirmemek’’ dedi.

Bolu maçı sonrası teknik direktör Hakan Kutlu’nun 5 gün verdiği izni Erzurum’da kullanan kaptan Mustafa Yumlu ile golcülüğünü konuştuk. Futbol hayatı boyunca gerek orta saha ve gerekse defansta oynadığını, hiç forvet oynamadığını söyleyen Yumlu, ama attığı goller sebebiyle kendisi ile karşılaşan her Erzurumlu taraftarın da kendisine ‘’Forvet oyna’’ diye yönlendirmede bulunduğunu belirtti. ‘’Ben yerimden memnunum. Benim önceliğim gol yedirmemek. Gol yedirmeyelim o bana yeter ’’ diyen 37 yaşındaki başarılı stoper, ‘’Benimle konuşan hemen hemen herkse de forvet oynasana diyor. Alıştım ben artık buna. Ama benim işim savunma. Gol işine bakan Eren’imiz var bizim. O işi yapıyor. Biz de işte öyle arada sırada atıyoruz, bazen ayağımıza değiyor gol oluyor’’ diye konuştu. Ev satın aldığı ve yerleştiği Erzurum’u çok sevdiğini, çocuklarının eğitimini de burada sürdürdüğünü belirten Yumlu, Erzurum seyircisinin sevgilisi olmaktan da mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.