1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'da Alt yapı saati!
Erzurumspor FK'da Alt yapı saati!

Erzurumspor FK'da Alt yapı saati!

U 19 ile Ünyespor’un hazırlık maçını izlemeye giden Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu, çeşitli yaş gruplarında yer alan mavi-beyazlı minik ve yıldız futbolcuların antrenmanına da ani ziyarette bulundular.

A+A-

Gazete Güncel- Son dönemde adından sıklıkla sözettiren alt yapı, en az A takımı kadar önem kazanmaya başladı.

Genel Koordinatörlüğünü Sefa Yunusoğulları’nın yaptığı alt yapıda 100’ün üzerinde çeşitli yaş gruplarına sahip oyunculara lisans çıkartan Erzurumspor FK’da geleceğin yıldız adaylarına da ayrı bir gözle bakılıyor, ekstra önem veriliyor. Bir çok oyuncusunu A takımına dahil eden, bir çok oyuncusunu Türkiye’de ki farklı liglerde mücadele eden takımlara gönderen Erzurumspor FK yönetimi, alt yapıya gözü gibi bakıyor.  Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile teknik direktör Hakan Kutlu, dün öğleden sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait yan sahaların birinde oynanan Erzurumspor FK U 19 takımı ile Ünyespor maçını izlemeye geldiler.

Sürpriz ziyaretçiler

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ilk yarısını izledikten sonra mavi-beyazlı kulübün alt gruplarda yeralan takımlarının antrenmanlarına da giden başkan Dal ve teknik Direktör Hakan Kutlu, minik ve yıldız oyuncularla tek tek tokalaştı, onlarla sohbet etti, birlikte objektiflere poz verdiler. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Erzurumspor FK’nın minik ve genç oyuncuları ziyaret ederken, onlarla sohbette bulundu, ‘’Bugün sizin yaştakiler belki de şu an bilgisayarlarla, cep telefonlarıyla ya da tabletleriyle oyun oynuyorlar. Ama siz bu oyunu sahada hem de spor yaparak, zinde kalarak oynuyorsunuz. Tebrik ederim sizleri’’ dedi. Teknik direktör Hakan Kutlu da, bu yaşta çalışmaların semeresini büyüdüklerinde anlayacaklarını ve alacaklarını belirtirken, ‘’Çok çalışmalısınız. Çok çalışacaksınız ki A takımdaki ağabeylerinizin yerine gelesiniz’’ ifadesini kullandı. Minik ve yıldız futbolcular, karşılarında başkan ve teknik adamı görünce heyecanlandı, sevgi gösterisinde bulundular.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.