1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'da Azubuike bereketi
Erzurumspor FK'da Azubuike bereketi

Erzurumspor FK'da Azubuike bereketi

Hem özel seyircisi hem de Erzurumspor FK’da Eren’den sonra taraftarların en çok birlikte fotoğraf çektirdiği oyunculardan oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Mavi-beyazlı camia, Erzurumspor FK’nın yeni transferlerinden Azubuike Okechukwu Godson Azubuike’ye dört elle sarıldı.

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun bir süreden beridir yönetimden istediği, transferi bir süre tahtaya takılan ve sonunda mutlu sona ulaşılan Azubuike;, Erzurumspor FK’da yeni heyecanın adı oldu. Mavi-beyazlı kulübün Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği siyahi oyuncu, şimdiden hem teknik heyetin hem de taraftarın gözüne girdi. 27 yaşındaki ön libero, 25 numaralı formayı da alarak taraftarları daha çok heyecanlandırdı. Önceki gün Yüksek İrtifa Kamp merkezinde ki 1 nolu sahada Libya temsilcisi Al İttihad takımı ile oynanan hazırlık maçında forma giyen krampon, bu sezon camianın beklentisi en yüksek oyuncusu haline geldi. Özellikle idman öncesi ve sonrası taraftarların akınına uğrayan oyuncu, Eren Tozlu’dan sonra en çok taraftarın birlikte fotoğraf çektirdiği oyunculardan da biri haline geldi. Görünen o ki, süper lig tecrübesi de olan Azubuike sayesinde iç ve dış saha maçlarına daha çok taraftar çekecek de bir oyuncu olduğunu gösteriyor. İkinci baharını Erzurum’da yaşamaya hazırlanan futbolcu, sempatik tavrıalrıyla takım arkadaşlarının da kısa sürede gözdesi haline geldi.

--

Yolu Trabzonspor’dan geçen Erzurumspor FK forması giyen futbolcuların sayısı artıyor.

Kağan Moradaoğlu

Mustafa Akbaş

Mustafa Yumlu

Batuhan Artarslan

Sefa Akgün

Koray Kılınç

 

Vedat Refayeli/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.