1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'da Göktuğ'a Ziraat düştü!
Erzurumspor FK'da Göktuğ'a Ziraat düştü!

Erzurumspor FK'da Göktuğ'a Ziraat düştü!

Ataberk’in gelişiyle bir anda yedek kalan Erzurumspor FK kalecisi Göktuğ Bakırbaş, geçtiğimiz sezon yedeği Rıdvan’ın yaşadığı kaderi bu sezon kendisi yaşayacak görünüyor..

A+A-

Gazete Güncel- Ziraat Türkiye Kupası maçları genelde yarışmacı futbol takımlarında oynamayan oyuncular için iyi bir sahne, platform olmuştur. Biraz da futbol takımlarının özellikle ilk başlardaki turları angarya gördüğü, herkesin ‘gidebileceğimiz yere kadar gideriz’ düşüncesinde olduğu Ziraat Kupası maçlarında yıldızı parlayan oyuncuların teknik direktörler tarafından as kadroya dahil edildikleri de çok olmuştur. Hele de bu oyuncular turların geçilmesinde önemli aktörler olmuşlar ise, hocalar onlara as kadrolarda illa ki şans verirler, vermişlerdir. Ve bu turlar geçtikçe kupa maçları bir yerde daha önceleri as kadroda yeralıp, yeni transfer sonrası yedeğe düşen, psikolojik de zor günler yaşayan oyuncular için de bir yerde nefes olmuştur. İlaç gibi gelmiştir. As kadroyu zorlayacak performans ortaya koymasa bile en azından oynamışlığı olacak ve kısmen mutlu olacak. Bif futbolcuyu önemli kılan ve mutlu eden elbette ki oynuyor olmasıdır. Mesela Erzurumspor FK’lı kaleci Göktuğ Bakırbaş.

O da aynı kaderi paylaşacak

Geçtiğimiz sezon da Erzurumspor FK’nın ideal onbirinde yeralan, bu sezon da ilk maçlarda eldiven takan Göktuğ Bakırbaş, ne var ki Antalya’dan kiralık gelen Ataberk Dadakdeniz’in transferiyle bir anda kendini kulübede buldu. Kuşkusuz onca maç ideal kadroda yeralmış, hele de sezona damga vurmuş bir kaleci için yedek kalmak zordur. Öyle veya böyle, nihayetinde bir anda ikinci kaleci olmuştur. Şu ana kadar oynadığı maçlarda gösterdiği performans ile artık kaleyi tamamen teslim aldığı gözlenen Ataberk’in kalıcı olduğu ortada. Bu durumda kaleci Göktuğ için bir şans var, o da Ziraat Türkiye Kupası maçları. Büyük bir ihtimalle teknik direktör Hakan Kutlu, önümüzdeki haftalarda Erzurumspor FK’nın katılacağı Ziraat Türkiye Kupası eleme maçlarında Göktuğ’a kaleyi teslim edecek. Göktuğ’u bu maçlar kesecek mi, kesmeyecek mil bilinmez ama en azından geçtiğimiz sezon yedeği, ikinci kaleci Rıdvan Oğuzhan Yağcı’nın çıktığı kupa maçları ona kalacak, kendisini şimdiden hazırlasa iyi olacak.

Vedat REFAYELİ/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.