1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'nın Öğrenci Dadaşlar!
Erzurumspor FK'nın Öğrenci Dadaşlar!

Erzurumspor FK'nın Öğrenci Dadaşlar!

Erzurumspor FK kaptanı Mustafa Yumlu ile Sefa Akgün, sahadaki çalışkanlıklarını okulda da gösterdi, sınıflarını geçtiler.

A+A-

Gazete Güncel- Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğrenim gören Mustafa Yumlu ile Sefa Akgün, yeni eğitim ve öğretim döneminde yeni sınıflarında olacaklar. Bu yeni dönemde 4’ncü sınıfta okuyacak olan ve Mustafa Yumlu yöneticilik bölümünde öğrenim görürken, 3’ncü sınıfa geçen Sefa Akgün de Antrenör Eğitimi Bölümünde öğrenci. 

Hocaları mutlu

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necip Kishali, futbol dünyasında marka haline gelen profesyonel 2 oyuncunun öğrencileri olmasından mutlu olduklarını belirtirken, okulda Hentbol derslerine giren Okutman Nazım Saraçoğlu da, ‘’ Sadece sporcu kişilikleri değil, ahlak ve karakterleriyle de gönlümüzde yerleri olan iki futbolcumuzun aynı zamanda zeki de olması gurur verici. Girdiğim derslerinde başarılı olmaları, onların ne kadar zeki sporcular olduğunu da gösteriyor. Mustafa ve Sefa gibi oyuncuların eğitim görmesi, Türk sporunun gelişimi için de önemli bir şey’’ diye konuştu.

Büyük iddia

İddiaya göre mavi-beyazlılarda forvet arayışı var. Gaetan Laura ile anlaşma sağlayamayan Erzurumspor forvet transferinde rotayı Çorum FK’da forma giyen Thomas Verheydt’e çevirdi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.