1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'nın Şaşırtan seyir tablosu!
Erzurumspor FK'nın Şaşırtan seyir tablosu!

Erzurumspor FK'nın Şaşırtan seyir tablosu!

Trendyol 1.lig için yapılan bir araştırmaya göre, Erzurum 8’nci hafta seyirciye kapalı tribünlerine rağmen 3 bin 731 seyirci ile 2’nci sırada en fazla seyirci çeken maçı olan takım olarak gösterildi

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu’nun da sosyal medyasından Kazım Karabekir Stadındaki eski günlere ait kalabalık taraftar topluluğunun fotoğrafı eşliğinde ‘’O günleri görmek istiyorum’’ şeklindeki paylaşımı ile gündeme gelen taraftar konusu, sadece mavi-beyazlıların değil, hemen hemen bütün futbol kulüplerinin sorunu. Her ne kadar Erzurumspor FK’nın kale arkaları hariç diğer tribünlerin depreme dayanıklı değil gerekçesiyle seyirci alınmaması gibi bir durumu olsa bile artık maçlara gelen seyircilerin azlığı, ilgisi dikkat çekmekte. Televizyondan maçların naklen yayını da bunda etken olarak gözlenirken, bilet fiyatlarının yüksek görülmesi de bir başka sebep olarak duruyor.

Amed lider!

Trendyol 1.ligde yer alan bütün takımların 8’nci hafta oynanan maçlarda ki seyirciler ile ilgili bir araştırma yapıldı. Araştırmaya göre, 8’nci hafta oynanan maçlarda stada gelen seyirci adetleri açıklandı. 3 bin 731 biletli seyirci sayısı ile Erzurumspor FK ile Boluspor arasında oynanan maçta seyirci bakımından Erzurum ikinci sırada yer alırken, birincilik Amedspor’a gitti. Amed’in geçen hafta oynadığı maçta Amedspor’un tribünlerini dolduran biletli seyirci sayısı da sadece 3 bin 810. 10 maçta toplam seyirci sayısı 18 bin 800 olarak gösteriliyor. Kuşkusuz bu tabloya göre en fazla maç seyircisi TV’den izleyen maç seyircisi!

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.