1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor için gün birlik günü...
Erzurumspor için gün birlik günü...

Erzurumspor için gün birlik günü...

Erzurumspor FK’nın ‘’Küllerimizden doğuyoruz’’ kampanyasının lansmanı yapıldı. Kampanya ile elde edilecek kaynak sayesinde transfer tahtasını açmayı hedeflediklerini belirten Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, ‘’Ya küllerimizden doğacağız " dedi.

A+A-

Gazete Güncel- İbrahim Erkal Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen lansmanda, önce milli takımın Almanya’da ki çeyrek final ve grup zaferlerinin görüntüleri yayınlandı. Daha sonra Erzurumspor ile ilgili 10 dakikalık bir video gösterime girdi. TRT spikeri Ömer Ergedik’in seslendirdiği video büyük ilgi gördü. Özellikle merhum sanatçı İbrahim Erkal’in görüntülerinin yayınlanması salonda duygusal anlar yaşattı.

 

 

Ya küllerimizden doğacağız, ya da…
Kulüp Başkanı Ahmet Dal açılış konuşması yaparak kampanya ile ilgili bilgiler verdi. Elde edilecek kaynak sayesinde transfer tahtasını açmayı hedeflediklerini söyleyen Dal, ‘’Ya yeniden küllerimizden doğacağız ya da daha sıkıntılı günlere gireceğiz. Amacımız daha iyi yerlere gelmek. Yardım eden herkesin isimlerini sosyal medya hesaplarımızdan açıklayacağız. Onursal başkanımız Mehmet Sekmen’in büyük desteğini gördük, görmeye de devam edeceğiz’’ dedi. Dal, üç aşamalı kampanyanın devamının geleceğini söyleyen Ahmet Dal, eski logoya da kavuşacağı müjdesini verdi. 

 

Kutlu şampiyonluk dedi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de konuşma yaptığı ‘’Küllerimizden doğuyoruz’’ yardım kampanyasının lansmanında Kulüp Başkanı Dal tarafından sahneye davet edilen Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu, ‘’Bu benim üçüncü sezonum olacak. Ama bu sezonda benim gönlümden şampiyonluk geçiyor’’ derken, salondan alkış aldı. Kampanyaya 100 bin lira olan özel formadan alarak destek olan Kutlu’nun yanı sıra futbolculardan Mustafa Yumlu ile Eren Tozlu da sahneye çıktı ve forma alarak desteğini gösterdi. 

 

Vali de forma aldı..
Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte yanyana gelen Vali Mustafa Çiftçi de kampanyaya bir forma alarak destek olduğunu açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve MHP İl Başkanı Yardımcısı Cihan Aksakal da 1’er forma ile kampanyaya katıldıklarını açıkladılar.

 

İşte o özel forma
Erzurumspor FK yönetimi tarafından 100 bin lira karşılığında satılması maksadıyla tasarlanan özel forma da tanıtıldı. Ön yüzünde Atatürk, Nene Hatun ve İbrahim Erkal’in yer aldığı, arka yüzünde de tarihi mekanların siluetlerinin olduğu kahverengi tonlu forma, toplantıya katılanlara video olarak gösterildi. Formalar, tasarım olarak büyük beğeni topladı. Bu formaların satışı ile kulübe maddi kaynak temini hedefleniyor.

 

Vedat Refayeli/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.