1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumsporlu Estrela, göz dolduruyor
Erzurumsporlu Estrela, göz dolduruyor

Erzurumsporlu Estrela, göz dolduruyor

Dünya Kupası Afrika Kıtası Elemelerinde Estrela’nın formasını giydiği Angola, Esvatini’ye tek golle geçerken, Kamerun ile 1-1 berabere kaldı. Erzurumsporlu Estrela, “Görev tamamlandı, tüm desteğiniz için teşekkürler” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Liglerin sona ermesiyle birlikte soluğu ülkesi Angola Milli Takımının kampında alan Erzurumsporlu Estrela Valdmiro Lameira, ülkesi Angola Milli takımının, Dünya Kupası Afrika Kıtasa elemeleri kapsamında Esvatini ve Kamerun maçlarında forma giydi. Esvatini’yi 1-0 mağlup eden Angola Kamerun ile 1-1 berabere kaldı.

 

Vincent Aboubakar’a rakip oldu

 

Erzurumspor’un orta sahasındaki dinamosu Estrela Valdmiro Lameira, Estadio Nacional 11 de Novembro’da oynanan maçta geçtiğimiz sezon Eyüpspor forması giyen ve Futbolseverlerin özellikle Antalyaspor’dan tanıdığı Fredy ile birlikte Beşiktaş’ın yıldızı Vincent Aboubakar’lı Kamerun’e rakip oldu. Karşılaşma 1-1 bitti. Kamerun D Grubunda 8 puanla liderlik koltuğunda otururken, Angola 6 puanla 4. sırada yer alıyor.

 

Ülkemi temsil etmek eşsiz bir duygu

 

Erzurumspor’un başarılı ortasaha oyuncusu Estrela Valdmiro Lameira, “Görev tamamlandı.Tüm desteğiniz için teşekkürler. Ülkemi temsil ettiğimde eşsiz bir duygu. Teşekkürler Ulus, ne inanılmaz bir insan çerçevesi.Birlikte savaşıyoruz ve Birlikte Daha Güçlüyüz. Angola için” ifadelerine yer verdi.

 

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.