1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'un en iyi golü Giovanni'den
Erzurumspor'un en iyi golü Giovanni'den

Erzurumspor'un en iyi golü Giovanni'den

Erzurumspor FK’da, gelenekselleşen ‘her ayın en iyi golü’ seçiminde Eylül’ün kazananı ise Giovanni Crociata oldu. İtalyan oyuncunun Iğdır Fk’ya attığı gol ile Dadaş’ın haftalardır süren deplasmanda 3 puan hasreti son bulmuştu.

A+A-

Erzurumspor FK’nın sosyal medya hesaplarından başlattığı her ayın en iyi golü seçiminde Eylül’ün kazananı ise İtalyan oyuncu Giovanni Crociata oldu. Trendyol 1. Ligin 7. haftasında Iğdır FK-Erzurumspor Fk karşılaşmasının 35’inci dakikasında fileleri havalandıran oyuncu ile mavi beyazlıların deplasmandaki 3 puan hasreti son bulmuştu.

Frikikten attığı gol ile taraftarın gönlünü kazanan başarılı oyuncu, Erzurumspor FK’nın resmi sayfasında yapılan ankette 84.9’luk oranla Eren Tozlu, Odise Roshi, Mustafa Yumlu’ya fark atarak birinciliği elde etti. Eylül ayında atılan en iyi gole sahip olan Giovanni Crociata’nın o anları ise mavi beyazlı kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Dadaşlara 3 puanı, İtalyan oyuncuya ise en iyi gol ünvanlını getiren maçta bir diğer golü ise 85’inci dakikada Mamba kaydetmişti.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.