1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'u Sultangazi'ye taşıdılar
Erzurum'u Sultangazi'ye taşıdılar

Erzurum'u Sultangazi'ye taşıdılar

Sultangazi Erzurumlular Derneği ve Sultangazi Belediyesinin düzenlediği 5. Geleneksel Kadim Şehir Erzurum Yöresel Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Gazete Güncel- Gurbetteki Erzurumlular, İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Sultangazi Erzurumlular Derneği ve Sultangazi Belediyesinin düzenlediği 5. Geleneksel Kadim Şehir Erzurum Yöresel Günleri’nde buluştu.  Erzurum’un kültürü, yöresel lezzetleri ve değerleri adeta Sultangazi’ye taşındı. Açılışa katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, birlik ve beraberlik mesajları vererek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılışa Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı ve çok sayıda Erzurumlu  vatandaş katıldı.

Sekmen, “Hemşerilerimizle buluşmak büyük mutluluk”

Açılışta kısa bir değerlendirme yapan Başkan Sekmen, “5. Geleneksel Kadim Şehir Erzurum Yöresel Günleri'nde, böylesine güzel bir etkinlikte hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkanı İmdat Kamacı kardeşime ve tüm dernek üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Erzurum’un her bir köşesinde olduğu gibi, gurbet elde de kalplerimizin birlikte attığını görmek bizlere güç veriyor. Allah’ın izniyle, birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olacak. Erzurum’u her daim kalbinde taşıyan, bu güzel şehir için çalışan herkese minnettarız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin; nice güzel etkinliklerde buluşmak nasip olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.