1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Eski kaymakamlar Erzurum’da evlendi
Eski kaymakamlar Erzurum’da evlendi

Eski kaymakamlar Erzurum’da evlendi

Isparta'nın komşu ilçeleri Yenişarbademli ile Şarkikaraağaç'ın eski kaymakamları Mintaha Sarıkaya ve Talha Atılay Teymur, Erzurum'da düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi.

A+A-

Gazete Güncel- Isparta'nın Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç ilçelerinde görev yapmış olan eski kaymakamlar Mintaha Sarikaya ve Talha Atılay Teymur, Erzurum'da düzenlenen sade ama anlamlı bir törenle dünya evine girdi. Erzurum'daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen törene, çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreninde, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, çifte mutluluklar dileyerek nikah akdini gerçekleştirdi.

Çiftin nikah şahitleri arasında Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, eski Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Türk Kızılay Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil yer aldı. Evlilik cüzdanı Milletvekili Abdurrahim Fırat tarafından çifte takdim edilirken, törende çiftin aileleri, meslektaşları ve Erzurum'un önde gelen isimleri de hazır bulundu. Törene katılanlar, genç çiftin mutluluğunu paylaşarak onlara güzel bir gelecek temennisinde bulundular.

Ayşe Nur ERDOĞDU Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.