1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fesat çıkaranlara aldırmayın
Fesat çıkaranlara aldırmayın

Fesat çıkaranlara aldırmayın

“Kardeşim, bu çocuklar rakipleri mi düşünecek, futbolu mu düşünecek, yoksa sizin iftiralarınıza cevap yetiştirmeye mi çalışacak? Çocuklar, bu millet sizin arkanızda. Fesat çıkarmaya çalışan üç beş hizbe ve onların peşine takılanlara aldırmayın.

A+A-

Gazete Güncel- EURO 2024 F Grubu'ndaki ikinci maçımızda Portekiz yenilgisi sonrası Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu ve Teknik Direktör Vincenzo Montella üzerinden ortaya çıkan gündemi Milli Takımın efsane kaptanlarından Engin Verel'e sorduk. İşte Verel'in yaşananlarla ilgili çarpıcı yorumları: "Ayıptır, yazıktır, günahtır... EURO 2024'te maç kaybeden tek takım biz miyiz? Grupta iddiasını sürdüren hiçbir takım bu kadar karalama kampanyasına maruz kalmadı. İspatsız, delilsiz yapılan haberler, atılan iftiralar ve bel altı yorumlar bize yakışmıyor.

O AŞAMAYA GELMESİ VİCDANSIZLIK

18 yaşındaki genç yeteneğimiz üzerinden tüm takımı ve hocayı yıpratmak vicdansızlıktır. Arda'nın sosyal medya hesabı üzerinden iki kez Montella'yı destekleme mesajı atmasına rağmen, bu söylemlerin kesilmemesi kötü niyetlidir. Hakan Çalhanoğlu'nun basın toplantısında ağlama aşamasına getirilmesi tamamen vicdansızlıktır. Kardeşim, bu çocuklar rakipleri mi düşünecek, futbolu mu düşünecek, yoksa sizin iftiralarına cevap yetiştirmeye mi çalışacak? Fiziksel ve zihinsel olarak takımı aşağı çekmek için her şey yapılıyor. Ahmet'le Mehmet'le hesabınız varsa, bu hesabı onlarla görün. Milli Takım üzerinden hesaplaşmaya çalışmak Türkiye'ye ihanettir.

ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN...

Hepimiz sahada daha iyisini yapmalarını istiyoruz. İnşallah da yapacaklar. Ama bu çocukların bizi buralara taşıdığını unutmamalıyız. Dortmund'un göbeğinde Mehter Marşı çalınıyorsa, binlerce Ay-Yıldızlı bayrağı Almanya'nın caddelerinde dalgalandırıyorsak, bu gururda aslan payı 'Bizim Çocuklar'ındır. Hepsini alkışlıyor, alınlarından öpüyorum. 2002 Dünya Kupası'nda Şenol Hoca 'Bize cesaret verin, sizi kahraman yapalım' demişti. Çocuklar, bu millet her zaman sizin arkanızda. Fesat çıkarmaya çalışan üç beş hizbe ve onların peşine takılanlara aldırmayın. Allah, hepinizin yolunuzu açık etsin."

GÜNÜN ANALİZİ

ENGİN VEREL/ AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.