1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. FETÖ'cü Halit Esendir'den darbe itirafı: Gülen darbeyi gece 03:00'da bekliyordu
FETÖ'cü Halit Esendir'den darbe itirafı: Gülen darbeyi gece 03:00'da bekliyordu

FETÖ'cü Halit Esendir'den darbe itirafı: Gülen darbeyi gece 03:00'da bekliyordu

FETÖ'cüler 15 Temmuz hain darbe girişimini FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in planlamadığını iddia edip Türkiye'de karışıklık yaratma çabalarına devam ediyordu. Öyle ki Gülen'in hain darbe girişimi sonrası videoları internete servis edilmiş ülkede farklı bir

A+A-

Gazete Güncel- FETÖ'cüler 15 Temmuz hain darbe girişimini FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in planlamadığını iddia edip Türkiye'de karışıklık yaratma çabalarına devam ediyordu. Öyle ki Gülen'in hain darbe girişimi sonrası videoları internete servis edilmiş ülkede farklı bir siyasi iklim yaratılmaya çalışılmıştı. 

GÜLEN DARBEYİ SAAT 03:00'DA BEKLİYORDU

FETÖ firarisi Esendir'den adeta itiraf gibi bir açıklama geldi. FETÖ elebaşının hain darbe girişimini saat 3:00'da beklediğini ifade eden Esendir açıklamalarında şunları söyledi: 

"Hocaefendi akşam kalkışması olduğunda. Cuma'dan çıkmışlar ABD'de saat 21:00 civarı köprüler kapatılıyor ilk haber çıkınca uçaklar uçuyor vs Ankara'da hemen arkadaşlar kapıyı çalıyorlar. Hocam Türkiye'de darbe olmuş diyorlar. Hocaefendi bir anda şaşırıyor gece 3:00'da olacağından bilgisi var. Hocaefendi bir anda Türkiye'de saat kaç diyor. 21:30 diyorlar. Bu saatte darbe olmaz bu bir oyun bu diyor. Hocaefendinin bu ifadesini duyuramadık."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.