1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göktuğ'un da eli kulağında
Göktuğ'un da eli kulağında

Göktuğ'un da eli kulağında

Önceki gün akşam Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş’la mukavele yenileyen Erzurumspor FK’da şimdi sıra kaleci Göktuğ’a imza attırmakta.

A+A-

Gazete Güncel- Özellikle iç transferde önceki sezonda yeralan kadrodan sözleşmeleri sona eren çoğu oyuncu ile biten mukavelesini yenilemek isteyen Erzurumspor FK yönetimi, teknik direktör Hakan Kutlu’nun isteği üzerine kaleci Göktuğ’a da teklifte bulunuldu. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, PUSULA muhabirine, ‘’ Göktuğ’un da yuvada kalması taraftarıyız. Kendisine teklifimizi ilettik ve kararını bekliyoruz’’ açıklamasını yaptı.

Tatilini tamamlayan kaleci Göktuğ’a bazı kulüplerin talipli olduğu ama gönlünün mavi-beyazlı kulüpten yana olduğu öğrenildi. Başarılı file bekçisinin de muhtemelen bu hafta içerisinde yönetimin teklifine olumlu cevap vereceği ve kente gelerek mukaveleye imza atarak kamp kadrosuna dahil olacağı ifade ediliyor.

Göztepe alt yapısında yetişen, 2020-2021 futbol sezonunda Erzurumspor’a transfer olan 1.96 boyunda, 28 yaşındaki İzmir doğumlu kaleci Göktuğ, mavi-beyazlı forma altında toplam 79 müsabakaya çıktı. Geçtiğimiz sezon 2880 dakika oyunda kalan futbolcu, 7 sarı kart gördü.

Kaptanla devam

Erzurumspor'un takım kaptanlarından biri olan 34 yaşındaki defans oyuncusu Mustafa Akbaşla da yeniden sözleşme imzalandı.

Mavi-beyazlı ekip sosyal medya hesabından,  "Takım kaptanlarımızdan, Mustafa Akbaş’la sözleşme imzaladık. Yeniden yuvana hoş geldin" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erzurumspor Başkanı Ahmet  Dal da şunları kaydetti: "Takım kaptanlarımızdan biri olan Mustafa Akbaş ile üçüncü yılımız. Kendisi  de Erzurum’u, Erzurumspor’u evi gibi görüyor ve burayı çok sevdiğini biliyorum. Biz de kendisini seviyoruz. Yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Her futbolcularımıza şanlı formamız altında başarılar diliyorum. Sağlıklı, kazasız, belasız ve sakatsızlık bir sezon geçirmelerini diliyorum. Hem kulübümüze hem de oyuncu arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum."

Testten geçti

Yeni sezon hazırlıklarını günde iki idmanla kendi tesislerinde sürdüren Erzurumspor’da futbolcular dün testten geçti. Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görevli Akademisyenler ve Kulüp Antrenörü Doç. Dr. Gökhan Atasever takıma Laktat testi uyguladı.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.