1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gözler Nusret'te: Sıra sende Nusret
Gözler Nusret'te: Sıra sende Nusret

Gözler Nusret'te: Sıra sende Nusret

Erzurumspor FK camiası, transfer tahtasının açılması için Acun Ilıcalı’dan sonra şimdi de ünlü etçi Nusret Gökçe’nin kampanyaya dahil olmasını ve transfer tahtasının açılması için onun da kapısının çalınmasını istiyor ve bekliyor.

A+A-

Gazete Güncel- Transfer tahtası kapalı olması sebebiyle son iki sezondur büyük sıkıntı çeken ce bu yeni sezon için de kampanya başlatarak yeni sezona rahat girmek isteyen Erzurumspor FK’da hemşehrilerimizden  işinsanı Nusret Gökçe’nin de elini taşın altına sokması isteniyor.

Özellikle Acun Ilıcalı’nın transfer tahtasının açılmasını sağlamak için çok önemli bir miktar yardımda bulunması üzerine şimdi gözler ünlü etçi Nusret’e, Nusret Gökçe’ye çevrildi. Özellikle geçtiğimiz günlerde 2020-2022 Türkiye Vergi rekortmenleri sırasında ilk 100’e girdiği açıklanan Erzurumlu iş insanı Nusret Gökçe’nin de mevcut imkanlarından çok cüzi bir kısmını doğduğu şehrin zor durumdaki takımı olan Erzurumspor FK’ya vermesini bekleyen camia, ‘’Hemşehrimizin her geçen gün büyümesi, elbette ki bizleri de gururlandırıyor, mutlu ediyor. Her fırsatta Erzurumlu olduğunu söyleyen ve bununla da övünen Nusret Gökçe’nin de, Nusr-et ailesi olarak ‘Küllerimizden doğuyoruz’’ kampanyasına dahil olması şık olur. Kaldı ki hele bir teşebbüs edilsin. Nusret’in de bu kampanya için destek talebine yok diyeceğini sanmayız “ diye düşünüyor.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.