1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güle güle Fred! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular
Güle güle Fred! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular

Güle güle Fred! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon fark yaratan Brezilyalı oyuncu takımdan ayrılıyor. İşte Fred haberinin detayları...

A+A-

Gazete Güncel- Geride bıraktığımız sezonun başında Trendyol Süper Lig'in dev ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olan henüz ilk sezonunda ortaya koyduğu performansla göz doldurmayı başarmıştı. Kanarya'da taraftarların en sevdiği isimlerden biri olan yıldız oyuncu, bu kez taraftarları üzecek bir karar aldı.

FRED, ARABİSTAN'A GİDİYOR

5 sezonluk Manchester United kariyerini noktalayarak Fenerbahçe'ye imza atan Fred'in Türkiye'de kariyeri uzun sürmedi. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Jorge Jesus'un başında bulunduğu Al-Hilal, Brezilyalı oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Suudi ekibinin Fenerbahçe ile de görüşmelere başladığı ve önümüzdeki günlerde bu transfere resmiyet kazandıracağı haberin ayrıntılarında belirtildi.

MOURINHO, MANCHESTER UNITED'DA İSTEMEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun daha önce Manchester United'da beraber çalıştığı Fred ile ilgili geçmişte yaptığı bir açıklama da yeniden gündem oldu. Portekizli çalıştırıcı, Brezilyalı oyuncu için 2018 yılında yaptığı bir açıklamada "Bu kulüpte (Manchester United) günleri sayılı!" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Fred'de geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada Moruinho'ya öfkeli olduğunu söylemişti.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Fred, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 35 resmi maça çıktı. 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, bu mücadelelerde 3 gol ve 8 asist üreterek takımına skora katkısı vermeyi başardı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.