1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakan kutlu: 'Zamana ihtiyacımız var'
Hakan kutlu: 'Zamana ihtiyacımız var'

Hakan kutlu: 'Zamana ihtiyacımız var'

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takviyelerden sonra çok iyi bir takım olduklarını belirterek, şu an bir geçiş sürecinde olduklarını söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında 1-0 mağlup olan Erzurumspor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başladıklarını ve genel olarak oyunun hakimi olduğunu belirten Kutlu, “Ön alan baskısını iyi yaptık fırsatlar da bulduk ancak değerlendiremedik. Açıkçası yaptığımız değişikliklerden tam anlamıyla istediğimizi alamadık. İkinci yarı golden sonra gerekli reaksiyonu veremedik. Şansız bir gol yedik ve karşılaşma bu şekilde sona erdi. Bu anlamda üzgünüz ve önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz” dedi.

Biraz sabır

Takviyelerden sonra iyi bir takım olduklarını anlatan Kutlu  “. Çok iyi oyunculara sahibiz. Fakat zamana ihtiyacımız var. Şu an bir geçiş sürecindeyiz bu anlamda herkesin ve özellikle camiamızın biraz daha sabırlı olması bekliyorum. Uyum sürecini atlattıktan sonra bu takım çok daha iyi olacaktır.

Maçta net bir penaltımız verilmedi. Hakem arkadaş Gençlerbirliği camiasına yakın bir isim çok eskiden bunu biliyorum. Atamalara biraz daha özen gösterilirse daha sağlıklı olur. VAR’da yine maalesef camiamızla sıkıntılı bir arkadaş var Emre Kargın açıkçası penaltı beklediğimiz pozisyonda uyarı yaptı mı çok merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf altı

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında, Gençlerbirliği ile Erzurumspor FK, Eryaman Stadı’nda karşılaştı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe (solda) ve Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu (sağda), birbirlerine başarılar diledi.

“Kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, Erzurumspor FK müsabakasının ardından, “Kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu anlamda 3 puan bizim için önemliydi” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK'yı 1-0'lık skorla mağlup etti. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, “Milli araya kazanarak girmiştik. Kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu anlamda 3 puan bizim için önemliydi. Baktığımızda Erzurumspor FK, geçen yıldan belli takım kadrosunu korumuş, hocası aynı olan bir takım. Öngörüm maçtan önce maçı soğutacakları ve yavaşlatacaklarıydı. Rakip bunu yaptı, ister istemez ritmimiz düştü. Umarım sonraki maçlarda da bunu yaparız. Oyuncularımın taktik disiplini, savunmadaki tutumları ile görevlerini yerine getirdiler. Rakibin sadece duran toplardan pozisyonları var. Belli dönemlerde eksiklerimiz oldu ama büyük ölçüde kapattık” diye konuştu.

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.