1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hayallerine 18'ine girerken ulaştı!
Hayallerine 18'ine girerken ulaştı!

Hayallerine 18'ine girerken ulaştı!

Kuşkusuz her futbolcunun hayalidir, büyük bir takımda forma giymek, milli unvanını elde etmek, ülkesinin milli takımının değişmez on birlerinde olmak.

A+A-

Gazete Güncel- Alt yapından özellikle de A takımına gelen oyuncu için, teknik direktörünün gözüne girerek hazırlık maçları da olsa ağabeyleri ile oynamak, onlarla aynı sahada mücadele etmek, ayrı bir mutluluktur.

Hele de alt yapıdan yetişen bu oyuncu, A takımında oynarken, ait olduğu şehrin plakasını yansıtan forma numarasıyla sahaya çıkıyorsa, bu çok ama çok daha değerli, insanı onurlu ve gururlu kılan bir şeydir.

Her insana nasip olmaz ve futbol hayatında bir insanın önüne çok ender rastlanan bir hadisedir o.

İşte Ömer Arda Kara, o mutluluğu yaşayan, o gurura erken sahip olan şanslı oyuncudur.

Kendisi mi istemiştir, hocası mı öyle uygun görmüş, bilemiyorum artık.

İstanbulspor ile önceki gün oynanan hazırlık maçında teknik direktör Hakan Kutlu, şehrin plakası olan, çok mana ifade eden o numaralı formayı işte bu oyuncuya verdi.

25 sırt numaralı forma ile sonradan oyuna giren ve sol stoper mevkiinde mücadele eden, iyi de oynayan, ikili mücadelelerden kaçmayan, rakibi ısıran bir görüntüsüyle geleceğin yıldız adaylarından biri olduğunu gösterdi.

Şu an için Futbol Federasyonu’nda amatör vizesi olarak futbol dünyasında kabul gören Arda için elbette bu bir başlangıç.

Henüz teknik direktör Hakan Kutlu lig için oyuncularının forma numaralarını belirlemedi, ama görünen o ki çok talipli olan da yoksa o 25 numara Arda’nın üzerinde kalır.

Hatırladığım kadarıyla en son 25 sırt numarası ile bir yabancı, Estrella oynuyordu.

O da olmadığına göre, bu numara onundur artık diye düşünüyorum.

Henüz 18 yaşına yeni giren Ömer Arda’nın soyadı kara ama önü çok aydınlık.

Bir futbolsever olarak henüz yüzyüze bile tanışma imkanımın da olmadığı sevgili yavrumuza yeni sezon için başarı ve şans diliyorum, yolu izi açık olsun..

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.