1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. İspirli ailesinin anne acısı
İspirli ailesinin anne acısı

İspirli ailesinin anne acısı

Rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Şehir Hastanesinde tedavi gören Ayişe İspirli bugün vefat etti. İspirli’nin cenazesi Narmanlı Camii’nde ikindi namazı sonrasında kılınan namazın ardından Yeni Asri Mezarlıkta defnedildi.

A+A-

Gazete Güncel- Gazeteci Muhammet İspirli, Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Hanefi ve Şehir Hastanesi Basın ve İletişim Danışmanı Emrah İspirli ile akademisyen Burhan İspirli’nin anneleri Ayişe İspirli son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören anne Ayişe İspirli bugün sabah saatlerinde Erzurum Şehir Hastanesinde vefat etti. İspirli’nin cenazesi ikindi namazına müteakip Narmanlı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Asri Mezarlık’ta dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze namazına Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, basın mensupları, akademisyenler ve yakınları katıldı.

Öte yandan Narmanlı Camii’nde merhume Havva Kırkıncıoğlu’nun da cenaze namazı kılındı. Kırkıncıoğlu’nun cenazesi de Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Güncel Medya Grup olarak, merhumeye rahmet, sevenlerine sabırlar dileriz. 

Ömer Şener-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.