1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İyi ki doğdun Eren!
İyi ki doğdun Eren!

İyi ki doğdun Eren!

Erzurumspor’un gelecek vaat eden genç yıldızı Eren Özdemir, yeni yaş gününü kutlarken, kulübü de orta saha oyuncusu için tebrik mesajı yayınladı.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor, genç futbolcusu Eren Özdemir’in doğum gününü tebrik etti. Mavi-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon profesyonel sözleşmeye imza atan ve zaman zaman Teknik Patron Hakan Kutlu tarafından şans verilen yetenekli orta saha oyuncusunu yeni yaş gününü sosyal medyadan kutladı. Erzurumspor Kulübü, “Bugün futbolcumuz Eren Özdemir’in doğum günü. Mutlu yıllar Eren Özdemir!” ifadelerini kullanarak mavi-beyaz kalp emojisi ile genç yıldızın yeni yaş gününü tebrik etti. 21 yaşına ayak basan yetenekli oyuncu, kulübüne paylaşımları için teşekkür etti.

Biz de Pusula gazetesi olarak Erzurumspor’un genç ve gelecek vaat eden genç futbolcusu Eren Özdemir’in doğum gününü tebrik eder, sağlıklı ömürler diler sakatlık yaşamadığı bir sezon geçirmesini temenni ederiz.

Kutlu şans verdi

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geçtiğimiz sezon kadroda tuttuğu orta saha oyuncusu Eren Özdemir’e ligde ve ZTK maçlarında zaman zaman şans verdi. Yeteneği ile taraftarların dikkatini çeken Eren Özdemir, 2023-2024 sezonunda gol ve asist şansı bulamadı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.