1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı: Erzurum'da nişan
Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı: Erzurum'da nişan

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı: Erzurum'da nişan

"En Hamarat Benim" adlı programın sunucusu ve temizlik tutkusuyla tanınan Kadir Ezildi, son günlerde evlilik kararıyla gündeme geldi.

A+A-

Gazete Güncel- Ezildi, düğün hazırlıklarını takipçileriyle paylaşarak herkesin sevgilisini merak etmesine neden oldu. Sonunda Kadir Ezildi, sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı. Ezildi'nin evlilik teklifi yaptığı anlar kısa sürede sosyal medyada yankı uyandırdı.

"En Hamarat Benim" isimli gündüz kuşağı programıyla geniş kitlelere ulaşan Kadir Ezildi, son zamanlarda özel hayatıyla dikkat çekiyordu. Evlilik hazırlıkları yapan Ezildi, gizli tuttuğu sevgilisini nihayet açıkladı. Ezildi, ailesiyle birlikte nişan ve söz için Erzurum'a gitti.

Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'e evlilik teklifi ettiği anları sosyal medya takipçileriyle paylaştı. O anlara "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin" notunu düştü.

Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve Ezildi ile nişanlısına "sonunda", "ülkece rahatlayabiliriz", "çok mutlu olun" gibi yorumlar yapıldı.

09.jpg

78.jpg

640xauto-006.webp

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum