1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Kayıp Narin olayı intikam cinayeti mi?
Kayıp Narin olayı intikam cinayeti mi?

Kayıp Narin olayı intikam cinayeti mi?

Kayıp Narin olayı intikam cinayeti mi? Amcanın ifadesi ortaya çıktı! "Sana öyle bir acı yaşatacağım ki..." iddiası kan dondurdu

A+A-

Gazete Güncel- Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Arabasında Narin'in DNA'sı bulunan ve mesajları sildiği ortaya çıkan amca S.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Amcanın tutuklanması sonrası korkunç bir iddia gündeme geldi. Amca ile Narin'in babası arasında husumet olduğu ve amcanın "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" tehdidinde bulunduğu iddia edildi. "İntikam cinayeti mi? Amca intikam mı aldı?" soruları akıllara gelirken, amca S.G.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Türkiye günlerdir kayıp Narin Güran için seferber olmuş durumda. 21 Ağustos'tan bu yana kendisinden haber alınamayan küçük Narin için arama çalışmaları sürerken, oklar bir anda en yakındaki isim amcaya çevrildi. Arabasında 8 yaşındaki Narin'e ait olan amca gözaltına alınırken, telefon kayıtlarını ve mesajları sildiği ortaya çıkmıştı.

GÖZALTINA ALINAN AMCA TUTUKLANDI

   GÖZALTINA ALINAN AMCA TUTUKLANDI

Gözaltına alınan amca S.G., gün geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye getirildi. Mahkeme "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden kısıtlama" gerekçesiyle amcayı tutuklayarak cezaevine gönderildi. S.G.'nin avukatı yaptığı açıklamada Narin’e ait bir cesedin bulunmadığı halde 'Kasten öldürme' suçundan sevkinin hukuka aykırı olduğunu belirtti.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA: "BU KUVVETLİ BİR ŞÜPHE"

  BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA: "BU KUVVETLİ BİR ŞÜPHE"

Amcanı tutuklanması kafalarda soru işareti yaratırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da bir açıklama geldi. Bakan Tunç, küçük Narin'in sağ salim bulunması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini dile getirirken "O araçta, amcasının aracındaki DNA'nın uyuştuğu görüldü. Bu yönde bir rapor var ve bu kuvvetli bir şüphe. Bu şüphe nedeniyle de bugün sulh ceza hakimliği bir tutuklama kararı verdi" diye konuştu.

"SANA ÖYLE BİR ACI YAŞATACAĞIM Kİ"

 "SANA ÖYLE BİR ACI YAŞATACAĞIM Kİ"

Öte yandan amcayla ilgili ortaya atılan bir iddia da kan dondurdu. Amca ile Narin babası arasında bir husumet olduğu ve S.G.'nin kardeşine "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği söylentisi bir anda gündem oldu.

AMCA İNTİKAM MI ALDI?

  AMCA İNTİKAM MI ALDI?

Söz konusu iddialar akıllara "Amca intikam mı aldı? İntikam cinayeti mi?" sorularını getirdi. Halk Tv canlı yayınında Ece Üner'in sorularına yanıt veren gazeteci Ferit Demir ise iddiaların bölgede de konuşulduğunu belirtirken, şu ifadeleri kullandı;

"YAYGIN OLARAK KONUŞULUYOR"

 "YAYGIN OLARAK KONUŞULUYOR"

"Bu bilgiler dolaşıyor ama biz bunları teyit ettiremedik. Bunlar konuşulan bilgiler. Ancak ben 6-7 gün boyunca köyde kaldım. Herkesle konuştum böyle bir bilgi bana söylenmedi. Babayla, anneyle, kardeşle çok konuştum, amcalarla konuştum. Böyle bir bilgiyi doğrulatamadım. Ancak bu iddialar yaygın olarak konuşuluyor."

AMCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

 AMCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan şüpheli amcanın 2 Eylül'de Jandarma'ya verdiği ifadesinin ayrıntıları da ortaya çıktı.8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasından, kızının araması üzerine haberdar olduğunu belirten S. G., olay öncesinde küçük kızı görmediğini iddia etti. Aramalara katıldığını ifade eden G., telefonunun Narin Güran'ın kaybolmasından önce neden kapalı olduğuna ilişkin soru üzerine "Tarlaların yanında olduğum süreçte telefonum çekmiyordu" iddiasında bulundu.

KAYITLARI NEDEN SİLDİ?

KAYITLARI NEDEN SİLDİ?

S.G., telefonundaki whatsapp mesajları ve görüşmelerini neden sildiği soruna ise "Kardeşim Arif'in mermileri yakalandığında arayıp 'tanıdık yok mu' diye sordum. Bu sebeple o tarihte tüm whatsapp kayıtlarını sildim" karşılığını verdi.

 

DW Türkçe'den Alican Uğurlu'nun haberine göre amca; DNA profilinin araçta nasıl çıktığını bilmediğini, arabanın kapılarını evinin önündeyken bazen açık bıraktığını öne sürdü.

ARALARINDA HUSUMET Mİ VAR?

  ARALARINDA HUSUMET Mİ VAR?

S.G., kardeşi Arif Güran (Narin Güran'ın babası) ile aralarında husumet olduğu iddiasını da reddetti.

"ÖYLE BİR SÖZÜ BEN KULLANMADIM"

Böyle bir şey olmadığını öne süren G., kardeşine "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" şeklinde bir söz kullanmadığını ileri sürdü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.