1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kishalı sahadan geliyor
Kishalı sahadan geliyor

Kishalı sahadan geliyor

Tortumspor’un başkanı, öncelikle hedefinin kulübe kurumsal kimlik kazandırmak olduğunu söylüyor..

A+A-

Gazete Güncel- Bu sezon Bal liginde mücadele edecek olan Tortumspor’da kulüp başkanı seçilen Cüneyt Kishalı, bizzati sahadan gelen bir isim.
Uzun yıllar Erzurum’da hem teknik adam, hem yönetici ve hem de sporcu olarak tanınan rahmetli spor adamı Necati Kishalı’nın oğlu olan Cüneyt Kishalı da uzun yıllar yeşil sahalarda top koşturmuş, futbolun içinden gelen biri..

 

Erzurum 1.Amatör kümede mücadele eden Polisgücü ve SSK Dağcılıkspor’da top koşturan Cüneyt Kishalı, stoper mevkiinde dikkat çeken oyuncu olmuştu.
Faal futbolculuğunun yanısıra inşaat mühendisi olarak da Erzurum’da yaşamını sürdüren Kishalı, 10 yıl gibi uzun bir süre de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Yapı İşleri Daire başkanlığı yaptı, burada Üniversite yerleşkesinin kurulmasında ciddi emeği ve imzası oldu.
Geçtiğimiz aylarda emekli olan ve artık kendini inşaat işine, ticarete veren Kishali’nin Tortumspor’a başkan olması, 3.lig hayali kuran ilçe halkı kadar Erzurumlu futbolseverleri de heyacanlandırdı.
Öncelikle hedeflerinin Tortumspor’u kurumsal bir kulüp haline getirmek olduğunu söyleyen Başkan Cüneyt Kishalı, ‘’Bir defa bu kurumsal yapıyı oluşturmamız lazım. Güçlü yönetimimiz ile önceliğimiz bu. Önce kurumsal başarı, sonrasında sportif başarı. Bir üst lige çıkma hedefimiz de her daim vardır’’ ifadesini kullandı.

 

 

Vedat REFAYELİ-EMRAH AKÇAY PUSULA GAZETESİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.