1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu, "Güçlü bir takıma karşı iyi oynadık"
Kutlu, "Güçlü bir takıma karşı iyi oynadık"

Kutlu, "Güçlü bir takıma karşı iyi oynadık"

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Erzurumspor FK ile MKE Ankaragücü, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaştı. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK Teknik Patronu Hakan Kutlu, rakibin ilk 20 dakika üstünlük kurduğunu belirterek, “Güçlü bir takıma karşı iyi oynadık” dedi. Yeni transferlerin takıma büyük katkı yaptığını vurgulayan Kutlu, “Transferimiz sürecek, en az 3 transfer daha yapacağız” ifadelerini kullandı.

İster ve arzumuzu devam ettireceğiz

Kutlu, "Rakibi gördükten sonra oyun içinde değişiklik yaptık. Oyuncularımız da inanılmaz disiplinli oynadı. 1-0'dan sonra birkaç gol pozisyonumuz daha vardı. MKE Ankaragücü'ne ceza sahasına attıkları toplardan başka net bir pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Güçlü bir takıma karşı iyi oynadık. Yeni gelecek arkadaşlarımız da olacak. Önümüzde çok fazla maç var. Bu maçlarda da bu istek ve arzumuzu devam ettirmemiz lazım. Transferimiz sürecek, en az 3 transfer daha yapacağız. Aldığımız oyuncular hem karakter hem de kalite açısından önemli futbolcular. Geçen seneki kadromuzla bugün MKE Ankaragücü'yle başa çıkmamız çok zor olurdu. MKE Ankaragücü çok iyi mücadele etti, Süper Lig kadrosunun yanında transfer ettiği oyuncular da var. Onlar da maçı çok istedi, özellikle maçın son 15 dakikasında bırakmadılar “diye konuştu.

Ders alıp yolumuza devam edeceğiz

Sözlerine Erzurumspor’u tebrik ederek başlayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, “Aslında istediğimiz gibi oynadık. 5-4-1, bunun neticesinde kontralar veya duran toplarla Erzurumspor'un etkinliği o taraftaydı. Hem çalıştık hem de görev verdik. Mustafa Yumlu ile bire bir eşleşen oyuncumuzun bir anlık geç kalması tabii ki duran toptan golü yedirdi. Sonrasında çözmeye çalıştık, oyuna hakim olduk ama etkinliğimiz çok fazla değildi. Skor ve üretkenlik anlamında biraz eksiğimiz oldu. Bunlar düzeltilebilecek şeyler. Bugün maçın en kötüsü 4. hakemdi. Bir maç bu kadar durdurulmaz, bu kadar oynanmama üzerine hakem bunu yapmaz. Bir hafta önce bir hakemi tebrik ettik ama bu hakemin hiçbir kararı adil değildi. Futbol bu değil, futbolu güzelleştirmek lazım. Hakemlerin en büyük görevi bu. Biz de ders alıp yolumuza devam edeceğiz" açıklamalarıyla sözlerini noktaladı.

Ali Kaya/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.