1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu mutlu değil!
Kutlu mutlu değil!

Kutlu mutlu değil!

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ‘’Beklenen futboldan uzak görüyor olsam bile finali sanırım Fransa ile İspanya oynar’’ diyor.

A+A-

Gazete Güncel- Gitmedi ama Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasını pür dikkat izleyenlerden birisi de Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu.

Ankara’da evinde şampiyonayı takip eden, her Türk vatandaş ı gibi Türk milli takımının Çek engelini aşarak ilk 16’ye girme başarısının gösterildiği maç sonrası havalara fırlayan Hakan Kutlu, EURO 2024 ile ilgili ne düşünüyor..

Bir çoklarınız gibi ben de merak ettim ve dün kendisiyle telefonla görüştüm.

Bir defa şampiyonada başta Türkiye olmak üzere diğer ülke takımları içerisinde dikkatini çeken, öne çıktığı gözlenen bir oyuncu var mı sorusuna, “ Çok var mı, bana göre yok. Sadece Türk milli takımında özellikle Kenan Yıldız’ın yıldızının parladığına inanıyorum, bir de son maçta Barış Alper’in performansına hayran kaldım. Onun dışında dikkatimi çeken oyuncu olmadı desem yalan olmaz’’ cevabını verdi.

Peki, Türk milli takımı rakibi olan Avusturya karşısında ne yapar.

Turnuvada bir çok spor adamı gibi Hakan Kutlu’nun  da oyun gücü ve performansı ile dikkatini çeken bir takım Avusturya.

Eğer Türk Milli takımı Avusturya takımını yenerse büyük bir engeli aşmış olur.

Ki, Avusturya gibi çoğu spor otoritesinin beğendiği bir takımı yenmek çok büyük iş.

Peki, Hakan Kutlu’ya göre günün sonunda finali hangi ülke takımları oynar.

Elbette ki Hakan Kutlu da her Türk vatandaşı gibi Türk milli takımının final oynamasını hatta şampiyon olmasını istiyor.

Ama bunun zor olacağını da düşünüyor.

O yüzden Hakan Kutlu, her ne kadar oynadığı futbolda düşüş olmasına rağmen Fransa ile İspanya’nın final oynamaya daha yakın takımlar olduğunu söylüyor.

‘’Beklenen futbolun çok gerisindeler’’ dediği Fransa ve İspanya’yı  favori gören Kutlu’nun da hepimiz gibi şampiyonada sergilenen oyunlardan çok da memnun olmadığını anlıyoruz..

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.