1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ligin üstü de altı da alev alev
Ligin üstü de altı da alev alev

Ligin üstü de altı da alev alev

Mili aranın ardından Sakarya-Erzurum maçı ile başlayan 13. Hafta maçları Gençlerbirliği ile Keçiören arasında oynanan başkent derbisi ile tamamlandı. Fileler 24 kez havalandı. Deplasmanda dört takım kazandı. Üç ekip evinde güldü.

A+A-

Erzurum Güncel- Mili aranın ardından Sakarya-Erzurum maçı ile başlayan 13. Hafta maçları Gençlerbirliği ile Keçiören arasında oynanan başkent derbisi ile tamamlandı. Fileler 24 kez havalandı. Deplasmanda dört takım kazandı. Üç ekip evinde güldü. İki müsabaka berabere bitti. Haftalar ilerledikçe yarış kızıştı.

Trendyol 1. Ligde 13. Hafta maçları tamamlandı.  A Milli takımımızın Almanya ve Galler ile oynadığı müsabakalar nedeniyle lige verilen Milli aranın ardından meşin yuvarlak Sakarya’da dönmeye başladı.13. Haftanın Galası Sakaryaspor-Erzurumspor maçıyla yapıldı. Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Keçiörengücü derbisiyle 13. Hafta tamamlandı.

24 gol atıldı

Trendyol 1. Ligde 13. Hafta gollü geçti. Oynanan 9 karşılaşmada fileler gollerle havalandı. 24 golün atıldığı haftada dört deplasman takımı kazandı. Evinde ise üç ekip güldü. İki karşılaşma ise beraberlikle bitti. Haftanın en gollü maçı 5 golün atıldığı Bitexen Giresunspor-Kocaelispor maçı oldu. Körfez temsilcisi sahadan 4-1 galip ayrıldı. Çorumspor’un Altay’ı 3-0 yendiği maç ise haftanın en gollü ikinci karşılaşması oldu.

Dadaş galibiyeti kaçırdı

Trendyol 1. Ligde 13. Haftanın açılış maçında Erzurumspor deplasmanda Sakaryaspor’a konuk oldu. Tatangalarla, Dadaşların gol düellosu 2-2 bitti. Ev sahibinin golleri Yonathan Del Valle ve Mikail’den geldi. Dadaşların gollerini ise Eren Tozlu ve Mikhail Rosheuvel attı. Erzurum temsilcisi son dakikalarda galibiyeti kaçıran taraf oldu. Tuncay Şanlı’nın Sakaryaspor’u ile Hakan Kutlu’nun Erzurumspor’u sahadan 2-2’lik eşitlikle 1’er puanla ayrıldılar.

Arda Turan’lı Eyüp zirveyi bırakmıyor

Lig lideri Eyüpsor, sahasında Manisa FK’yı konuk etti.  Osman Özköylü yönetimindeki Manisa temsilcisi Sandro Lima’nın golü ile öne geçse de, Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Graovac’ın kendi kalesine attığı gol ve Ahmed Kutucu’nun golü ile sahadan 2-1 galip ayrılarak, 34 puanla liderlik koltuğunu perçinledi.

Körfez yoluna Sağlam devam ediyor

Teknik Patron Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Kocaelispor, deplasmanda Bitexen Giresunspor’a konuk oldu.  Körfez temsilcisi sahadan 4-1’lik farklı bir skorla galip çıkarak 29 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

13. haftanın sonuçları:

Sakaryaspor-Erzurumspor: 2-2

Bodruspor-Adanaspor: 0-1

Bandırmaspor-Şanlıurfaspor:0-1

Ümraniyespor-Boluspor: 1-2

Giresunspor-Kocaelispor: 1-4

Çorumspor-Altay Spor: 3-0

Eyüpor-Manisa Futbol Kulübü:2-1

Göztepe Spor A.Ş-Tuzlaspor A.Ş: 2-0

Gençlerbirliği-Keçiörengücüspor: 1-1

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.